No jugues amb mi

“No juegues conmigo” és un curt d’animació elaborat per la Fundació de l’Hospital Gregorio Marañón de Madrid en col·laboració amb Socioescuela, que aborda des d’un punt de vista pedagògic l’assetjament escolar. Es va estrenar el dia 2 de maig de 2018, en el Dia Mundial contra el Bullying. Pots trobar més informació en Tiny Cosmonauts.

Un comentari

  1. Noemí Salvador

    Per a començar, la qual cosa l’assetjador pensava des del principi no estava bé , esta clar , ja que no té gens de gràcia riure’s dels altres fent-los dany, la qual cosa l’assetjador volia des del principi era emprenyar la víctima, i portar als altres a què ho feren sense que es donaren compte perquè la víctima es quedara sense amics, excepte la xiqueta que va ser la que es va donar compte i va accedir a ajudar el xiquet a qui acosaven intentant ajudar-lo a eixir d’això. Els altres , al veure que el xiquet no era tan roín com l’acaçador deia, també volien ser amics seus.
    Jo pense que el que fa la xiqueta està molt bé ,y que els altres després també vullguen ser amics seus, però, ha hagut de donar el pas un només perquè els altres siguen amics seus. Opine que podrien haver-se fixat més en la víctima des del principi , a pesar que puga ser difícil i ajudar-la , de totes maneres esta molt bé que algú s’haja fixat en ell i ho haja volgut ajudar

  2. Rebeca Wieck

    El vídeo identifica el pitjor que pot ser el bullying, i tenim l’exemple de Cèsar qui vol ser el centre d’atenció i ataca als més dèbils ocasionant molt dany.

    Este tipus de persones tenen un problema d’autoestima i del que no es donen compte o no es volen donar compte, és el dany que estan causant a altres, un dany que estan fent participes a altres companys i del que tampoc es donen compte és que eixe dany pot ser irreparable.

    No obstant això, si que veiem altres persones, gràcies a Déu la majoria, que lluiten contra este tipus de pràctiques i que posen l’exemple al no deixar-se influenciar per este tipus d’assetjament tan cruel.

    Al contrari, esta gran majoria de persones es posen la meta d’ajudar, a aquells que patixen bullying, ja siguen denunciant el cas, fent-se amic d’ells o de moltes altres maneres.

  3. Rebeca Maconchy

    Encara que el vídeo és una “exageració” dirigida al públic més infantil, em sembla lamentable l’actitud de Cèsar. El que és més lamentable és que hi ha gent així, la qual només humilia als més sensibles per a sentir-se superior.

    Pense que això probablement es deu a que els assetjadors volen aparentar tindre una alta autoestima, però en realitat és molt baixa per diferents problemes que han de tenir en la seua vida. Aquesta situació els porta (injustament) a insultar, pegar o maltractar a altres persones per a no sentir-se més desgraciats i saber que hi ha gent que està pitjor que ells. Alhora aparenten ser forts i de vegades “graciosos” i s’asseguren el respecte i la por de la resta, fent que no els puga portar la contrària i deixant a la víctima sense cap ajuda.

    Hi ha que recolzar a les persones que estan patint bullying; la gent que no ho fa es converteix en culpable dels fets que puga patir la víctima. Per altra banda, entenc que la gent que ignora el que passa, ho fa per por a convertir-se també en víctima. Una sola persona a lo millor no compta amb la suficient valentía per a oposar-se a això, però tots junts podem actuar contra aquestes injustícies.

Deixa un comentari