Alerta convivència!

Alerta convivència! és una iniciativa de l’àrea d’Educació de la Diputació de València que té com a objectiu desenvolupar una campanya de conscienciació i sensibilització als centres educatius sobre la prevenció de l’assetjament escolar amb motiu del 2 de maig, Dia Internacional contra l’Assetjament Escolar o Bullying.

Podem trobar en el projecte una Guia didàctica amb recursos i Activitats pràctiques que es poden descarregar des d’ací: www.dival.es/alertaconvivencia.

Un comentari

  1. Àngels

    Fa vergonya que encara estiguem aguantant als imbecils que necessiten fer la punyeta a altres persones! Ja n’hi ha PROU!!!!No calles

  2. Rebeca Wieck

    El vídeo identifica el pitjor que pot ser el bullying, i tenim l’exemple de varies persones que l’han patit.

    Este tipus de persones, les que fan bullying, tenen un problema d’autoestima i del que no es donen compte o no es volen donar compte, és el dany que estan causant a altres, un dany que estan fent participes a altres, pot ser companys d’escola o de feina, i del que tampoc es donen compte és que eixe dany pot ser irreparable. Per exemple, com ha ocorregut en alguns casos, algunes persones poden contraure una forta depressió que les porte fins i tot al suïcidi. Per això, la millor lluita contra el bullying és començar a concienciar-nos des de xicotets a aprendre a conviure, a aprendre a respectar i a aprendre a no fer mal a ningú.

    Per això, en aquest món si que veiem altres persones, gràcies a Déu la majoria, que lluiten contra este tipus de pràctiques i que posen l’exemple al no deixar-se influenciar per este tipus d’assetjament tan cruel.

    Al contrari, esta gran majoria de persones es posen la meta d’ajudar, a aquells que patixen bullying, ja siguen denunciant el cas, fent-se amic d’ells o de moltes altres maneres.

Deixa un comentari