Tot el que compartim

Ens obstinem a diferenciar-nos, a dividir-nos, a separar-nos… però compartim més del que pensem. La televisió danesa TV2 va llançar un campanya a favor de la tolserància a la fi de gener del 2017, “All that we share” (Tot el que compartim), i en meny de deu dies va aconseguir una repercussió inaudita.

 

One comment

  1. Javier Davidson

    Avui vull comentar aquesta campanya en contra de la discriminació i dels prejudicis organitzada per un canal de Dinamarca. Al principi, posen a grups de gent anònima en caixes, dividint-les per grups socials, o per la seua procedència o idees polítiques.

    A primera vista tots els grups pareixen molt diferents però després comencen a cridar a una espècie d’escenari a tots aquells que tinguen alguna cosa en comú, ja siga una qualitat o una experiència. Per exemple, tots els que han sofrit assetjament, els locament enamorats, els que han vist ovnis…

    En començar a cridar a la gent, s’observa que acudeixen a l’escenari persones de tots els grups. A cada vegada que criden s’observa una diversitat total respecte a l’anterior classificació.
    Això és el que intenta fer veure el vídeo, que no hi ha ningú patró que relacione les persones de cada grup a la primera i la segona divisió. El vídeo acaba amb la frase “Potser hi ha més coses que ens uneixen de les que pensem. Em pareix molt bona iniciativa que deurien repetir més mitjans de comunicació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s