S’escriu ‘Nosaltres’

Campanya “València per la Justícia Global” organitzada per l’Ajuntament de València aquest 2019.

A València, més de 130 organitzacions socials i l’Ajuntament treballen dia a dia per la justícia social. No hi ha ‘nos’, no hi ‘altres’; s’escriu ‘Nosaltres”. T’hi apuntes?

One comment

  1. Sheila Butler 1Bach H

    Comentaré aquest vídeo perquè m’ha agradat moltíssim el missatge que intenta transmetre i que en la meua opinió ho aconsegueix. Aquesta campanya “València per la Justícia Global” ha sigut organitzada per l’ajuntament de València aquest mateix any. Cal fer més moviments com aquests, que encara que sembla que no fan res poden canviar la visió d’algunes persones.

    Desafortunadament a la gran majoria de països (incloent-hi Espanya) n’hi ha molt racisme, la gent no respecta als estrangers i encara que molts no ho diuen demostren que es creuen superiors a ells, simplement perquè no pertanyen al seu país. Aquest fet a dia hui és inadmissible, com pot ser que estem tan avançats en ciència i medicina i en aquest àmbit moral continuem en aquesta situació? Tan sols cal posar-se en la situació de l’altre, a mi m’agradaria que em discriminaren per no haver nascut en un país o en un altre? Si la resposta és no, has de deixar de fer-ho tu.

    N’hi ha moltes persones que són racistes però no són conscients. Sempre diuen el típic, “no, jo no sóc racista, si tinc un amic negre. Com puc ser-ho?”. Encara tenint un amic negre pots ser racista, moltes persones es creuen superiors a altres perquè són estrangeres quan no ens donen compte de què el món no és de ningú, tots tenim els mateixos drets per a anar a on vulga’m, així ho posa en els drets humans i com tal hauria de complir-se. No tenim per què aguantar comentaris racistes de cap persona.

    Moviments com aquests, encara que no haurien de ser-lo, són dignes d’admirar. S’ha de lluitar per un món on tots estem units, on no hi haja separacions pel color de pell. Són fets que costaran molt d’aconseguir però que finalment s’arribarà a l’objectiu si estem tots units.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s