Projecte “Nada será igual”

“Nada será igual” és un projecte contra l’assetjament escolar en format audiovisual creat per Víctor Antolí, Director de l’Escola Municipal de Teatre de Castelló. El seu objectiu és conscienciar, a través de personatges de ficció, de la realitat d’assetjament que alguns joves viuen i denunciar el silenci còmplice de l’entorn. El projecte naix com a treball de final de curs amb els alumnes d’actuació, que graven el curt “Nada será como antes” i en el qual es denuncien els problemes que vivien a l’institut. Al canal de Youtube del projecte, podem trobar més vídeos.

Ací podem vore un vídeo de la campanya: “El acoso debe acabar #ypunto. Nada será Igual”.

I ací podem veure el curt “Nada será como antes” (7’4″)

 

2 comments

  1. Claudia Du chatelet 1A

    Tenim que parar aixo, tots podem passar per situacions paregudes i de segur voldríem que algú ens ajudara o que ni siquiera tingueren que produir-se. Al primer vídeo anomenat ”el assejament debe acabar #ypunto. Nada serà igual” ens proposa una campanya contra el assejament escolar. En l’ultim vídeo anomenat «nada serà como antes» parla de l’historia de dos alumnes que sofreixen de bullin.
    El que vol promoure aquesta campanya es que si nosaltres veiem a algú que esta patint per assejament, deuriem manar-li un punt amb la intenció de apoyarlo, de que sàpiga que no esta sol. Aquest punt es una metáfora, que algú prop de tu te mana ànims per que pugues eixir d’aquesta aquesta situació.
    A aquestos xics els discriminen, per ser diferents al comunament ”normal” en aquesta societat, però no sols a ells també a les persones que intenten ajudar-los , el pitjor es que les persones que els insulten o els fan passar malament estan controlades per una sola persona. Els va faltar que algú els donara el impuls per deixar de estar ”controlades”.
    No podem deixar que passen aquestes coses, ningú mereix el despreci que li donen a aquestes persones, tenim dret a ser respectades, dona igual la nostra condició física i els nostres ideals.

  2. Retroenllaç: Res no seria el mateix… | Els punys no parlen

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s