El viatge de l’ADN

En aquesta campanya del cercador de viatges Momondo (2016) es mostra un experiment: 67 persones de diferents nacionalitats se sotmeten a una prova d’ADN. Una entrevista prèvia descobreix com de patriotes que són els protagonistes. Quan arriben els resultats ve la sorpresa.

El vídeo està molt ben fet i sembla que dóna una lliçó als participants, però… no penseu que el rerafons és molt biologicista! Què passa, que si tenen la teua sang (o tu, la seua), llavors ja te’ls estimes, i si no, són enemics?

No existeixen les races, només hi ha la raça humana. I no és necessari compartir ADN per estimar i respectar les altres persones.

2 comments

 1. Anònim

  Certament pense que tots som del mateix món. I jo també crec que si tots sabérem d’on venim no hi haurien discriminacions. La vida és com cada u vulga veure-la i la millor manera és sense etiquetes.
  Sincerament jo també voldria tindre un viatge d’ADN només per a sentir-me més habitant de la terra que mai. També estic d’acord amb que este tipus de coses foren obligatòries per a conscienciar a la gent.

 2. Sergio Anthony (1BatxC)

  El vídeo ens mostra un experiment on una prova d’ADN pot ensenyar-te d’on provenen els teus avantpassats. Primer, els entrevistadors pregunten a les diferents persones d’on són, com de patriotes són i que país o nacionalitat no li agrada. La majoria de la gent diuen que són molt patriota fins i tot hi ha un xic que diu que es sent superior a la resta de la gent per pertànyer al seu país. Finalment els mostren els resultats i veuen que no són com ells creien, fins i tot la majoria provenen dels mateixos països que no li agraden o odien.

  El experiment en vols ensenyar que tots tenim més en comú del que creiem i com diu una xica i amb la que estic molt d’acord “no existirien coses com l’extremisme si la gent sabera d’on procedeix. Que idiota podria defendre la puresa de races?” El racisme, la xenofòbia, l’odi a soles serveix per a separar-nos, tots naixem iguals i tenim el mateix avantpassat, tots formen una gran família i la vida es molt curta per a barallar-nos contínuament.

  En mi opinió, el vídeo m’ha agradat molt i se’l recomane a tot el món perquè vegen com és el racisme i com és en veritat el nostre passat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s