Jo respecte, i tu?

És fàcil: si et passen un vídeo que envaeix la privacitat d’una altra persona, no el compartisques. Si ho fas, ets part del problema.

Anuncis

13 comments

 1. Luthy Diaz

  En aquest vídeo al principi ix una xica jove que está besant-se amb un xic mentres altra persona les está grabando amb un telefon mobil.

  Al llevantarse es posa a parlar frente a camara sobre com en tan poc temps el video es fa viral en les redes socials pasant-se d’un amic a un altre, que s’enterarien les seues pares y no se lo podrien creure, i com els seus companys de la facultat parlarien malament sobre ella a la seua espalda, com si no s’enterara.

  El tema que ix en aquest video es algo que desgraciadament ocurreix molt a menut en totes parts, lo que en algu moment solament ha sido un video que es pasen dos amics, es converteix en un verdader acós per a les xiques que ixen en aquells videos, que pasen de ser joves normals a xiques a las que tothom le mira amb extranyes ulls, li seguixen desconeguts a les xarxes socials i parlen a la seua espalda.

 2. Pau Claramunt

  En aquest vídeo tracta de gent que graben a parelles andoiant-se, desprès el pengen a xarxes socials per a que altra gent la bora i si troben a aquestes persones del vídeo els espanten, es riuen d’ells, etc.

  En el vídeo parlen persones que han sigut gravades, els vídeos els pugen a xarxes socials i la gent la veu, els comparteixen amb més persones fins que al final familiars reben eixe vídeo i no saben que d’iure a sa filla o son fill.
  Aquestes persones tracten de que no graben, que els deixen en pau. Perquè desprès no saben explicar estes coses als familiars i que son coses privades que no tenen que gravar a ningú besant-se amb altra persona.

  Jo pense que les parelles que han sigut gravades tenen que denunciar i els vídeos acabant borant-se.

 3. Adrian Wolf

  En aquesta entrada al principi ix una xica bessant-se amb un xic i també un altre grabant-lo continuara…..

 4. Abel de la Barre

  Bon dia,

  Hui estic ací per a comentar els continguts multimèdia que ens podem trobar hui en dia en els nostres mòbils o dispositius intel·ligents.

  El primer que vull comentar es que hui en dia tot el món esta interconnectat, el que ocorre a una part del món, en segons el sap l’altra banda. Per això els vídeos o fotos que la gent es passa pels mòbils, pot estar girant al voltant del món sense que la mateixa persona estiga sabuda. Encara que vuiges o no, una foto que envies pel mòbil o les xarxes socials, sense tu mateix donar-te compte, pot fer-se famosa i que tot el món la conega; encara que tu li digues a qui li la passes que no la difundisca, pot agarrar-li el mòbil un amic o un conegut i començar la difusió.

  El mateix passa amb les fotos o vídeos íntims que enviem per les noves tecnologies, encara que penses que a la persona que se’l enviés et fies d’ell o d’ella, per conseqüència d’un amic o d’un familiar, eixe vídeo pot estar circulant per la xarxa, i que tot el món et veja la teua intimitat.

  En conclusió dir que quan envies un vídeo o una foto intima pel mòbil, pots tindre la desgràcia que eixa foto la conega tot el món. Per això, no envies aquest tipus de contingut multimèdia a ningú, si no vol que circule per la xarxa.

  Un comiat.

 5. Kawtar Bounia

  Bon dia,

  Avui he decidit comentar aquesta entrada perquè considere que és important tractar temes com éstos.

  Hui en dia són poques les persones que no tenen un mòbil amb cambra, xarxes socials i eixes coses que tant ens agraden i que si els donem bon ús, poden ser útils. No obstant això, hi ha persones que tenen tendència a anar per mal camí i a fer mal ús de les coses, la qual cosa significa fer un mal ús de la razón.El fet de que un vídeo siga difós per a xarxes socials, pot donar-se per diferents raons; o bé perquè la mateixa persona ho envia, o bé perquè una altra persona ho grava, ho difon i és ajudada a difondre-ho.

  Quant a les persones que ho envien elles mateixes, imagine que ho enviaran a persones de confiança, per la qual cosa em resulta molt decepcionant i un colp molt gran per a la persona. M’agradaria destacar especialment les persones que graven i que ho van enviant per a ser difós i a aquelles que quan ho reben ho compartixen, convertint-se en culpables i formant part del problema.

  Quant a les persones que graven per a destrossar la vida d’altres, considere que no coneixen eixe fet que implica posar-se en la pell dels altres, que no tenen cap per a, en compte de pensar a gravar, pensar en que no estan fent el correcte i que això no els aportarà res, si no que causarà danys a les persones. És tan difícil?No entenc per què resulta més fàcil fer mal a les altres i em costa més entendre el per què és tan difícil donar-li a eliminar quan es rep un vídeo.

  Si a mi m’envien un vídeo que priva la intimitat d’altres persones, em pot paréixer millor o pitjor, d’això no tinc certesa. Però del que estic segura és que no ho enviaria i ho eliminaria en el mateix moment en què em donara compte que és un vídeo privat d’una altra persona. A més d’eliminar-ho, parlaria molt seriosament amb la persona que m’ho ha enviat i tindria una forta discussió amb ella si fa falta. Si veig que no em fa cas i que les meues paraules no funcionen, aleshores la bloquejaria, perquè comprendria que eixa persona no és capaç de raonar i de sentir. I açò, considere que és el que hauria de fer TOT el món.

  Però no, per a res, la majoria de persones han de destrossar la vida d’altres, fer-se-la impossible. Què passa? pareix que a alguns se’ls va donar vida per a llevar-se-la a altres, sense entendre que ja tenen la seua pròpia i que algun dia poden ser ells els dèbils i que se’ls pot llevar la vida a ells. I jo em pregunte que si no és molt millor viure i deixar viure, però em done compte que els sers humans cada vegada ens matem entre nosaltres i no som capaços de viure en pau i armonía.No veig necessitat de ficar-nos de mala manera en la vida d’una altra persona quan podem fer-ho de bona manera, o sinó, no ens fiquem i ja està.

  Un comiat.

 6. Sheila Becker i Carla Becker

  Bona vesprada, anem a comentar aquest vídeo perquè creguem que es un tema molt important per a tractar en la nostra societat i volem donar la nostra opinió.

  En el vídeo apareix una xica i un xic bessant-se i ells no es donen conter i després, aquesta persona el puja a internet per a que tot el món el bora i aleshores se’n riuen de ells, parlen de ells i de vegades inclou els insulten per el què ells han fet.

  Nosaltres pensem que desgraciadament aquests fets no ocorren solament en els vídeos, ocurrixen en totes les parts del món, i les persones que ixen en el vídeo les perjudica molt i n’hi ha vegades que si són xiquets s’han tingut que canviar d’escola perquè sofrien d’assetjament ja que el que es puja a una red social mai es borra del tot, i les imatges o els vídeos sempre poden estar en mans de qualsevol persona.

  Les persones que sofreixen qualsevol tipus de assetjament degut a aquests vídeos deurien denunciar i fer tot el possible per a que no vulva a passar.

 7. Adrian Wolf

  En aquesta entrada al principi ix una xica bessant-se amb un xic i també ix un altre grabant-lo, després la xica s’alça i comença a fer una reflexió de on circularà el vídeo. Jo crec que amb aquest vídeo lo que volen transmetre es que si a tu t’arriba una imatge…. D’algú que esta fent mal a qualsevol no el compartesques perquè de segur que a tu no t’agradaria que ho feren.

  La meua opinió personal sobre aquesta entrada es que em pareix molt bé que hi haja aquest tipus de vídeos per a conscienciar i aconsellar a la gent lo que hi ha que fer en aquestos casos.

 8. jose

  En aquest vídeo tracta de gent que graben a parelles andoiant-se, desprès el pengen a xarxes socials per a que altra gent la bora i si troben a aquestes persones del vídeo els espanten, es riuen d’ells, etc.
  En el vídeo parlen persones que han sigut gravades, els vídeos els pugen a xarxes socials i la gent la veu, els comparteixen amb més persones fins que al final familiars reben eixe vídeo i no saben que d’iure a sa filla o son fill.
  Aquestes persones tracten de que no graben, que els deixen en pau. Perquè desprès no saben explicar estes coses als familiars i que son coses privades que no tenen que gravar a ningú besant-se amb altra persona.
  Jo pense que les parelles que han sigut gravades tenen que denunciar i els vídeos acabant borant-se.
  Pau jo també estic amb vosté

 9. elena

  Hola, me parece bien este vídeo porque hoy en día hay muchísima gente que está todo el día cotilleando cosas.

  Este vídeo trata de una chica que se está besando con un chico mientras una persona les graba y el vídeo lo sube a las redes sociales y ese vídeo va rulando por ahí y así, por culpa de esas personas que graban y suben estos vídeos a las redes sociales no se dan cuenta de que pueden perjudicar a la persona del vídeo.

  La gente que sube estos vídeos se ve que no tiene vida propia y tienen que estar metiéndose en la vida de los demás y no les importa que les puedan perjudicar y mucho, con estos vídeos a mucha gente le da vergüenza ir por la calle porque la gente se burla de ellos y cosas de ese estilo.

  Pienso que cada persona necesita su intimidad sea en la calle o en casa o en cualquier sitio.

  Y la gente que no tiene vida propia no os metáis en la vida de los demás, no hagáis cosas que no os gustaría que os hicieran.

 10. Andrea Stuart

  Hola, sóc Andrea Stuart
  Aquest vídeo trata sobre una xica i un xic que se estan besant i algú els graba, de sobte la xica comença a parlar, i diu: Que aquest vÍdeo va arribar a les seues amigues de la facultat, al seu germa menut, al grup de fútbol del seu pare, que es va convertir en el vídeo del estiu, que li van a parar pel carrer, que li van arribar solicituts i mensajes de homes en facebook, i al final diu, creus que aixo está bé?
  Jo crec que té tota la rao en el que diu, ja que si a tu et passen un vídeo de algú que fa el ridicul i no el coneixes ni res, el passes per riuret un poc, pero mai penses i si eixa persona no volia que passara aixó que passa, el podrien haver fet sense el seu consentiment. Ara que el pense no em tornara a passar, perquè no se si alguna vegada el he fet, peró al vore aquest vídeo, ja et dic jo que no em tormana a passar.

 11. David Marston

  Hola, en aquesta entrada vaig a comentar una xica y un xic que apareixen enjocats i apareix un camera granban tot el que veu i de repent se levanta la xica que empeça hablar i a dir que este vídeo iba a ser viral i que cuasi tota la gent la gent el va veure hasta el seu germa, el seu pare, la seua mare, els seus amics, els seus companys de treball, etc. Lo que vol dir amb aquest vídeo es que si manen un vídeo de intimitat o de burla o per lo que siga no et fases cas perque…
  i si eres tu?

 12. Ruben Goldman

  Aquest vídeo tracta de que uns xiquets que estan besanse i diuen que en cualquier moment els seus amics pugen el vídeo i va a anar rulant per les xarxes socials despres per tota la ciutat, per el telefon dels seus pares i va a eixir per els programes de television i després per tot el mon.

  I va a ser el azme reir de tot el mon i va a durar tot un any. La meua opinió es que això no es te que grabar per que es pogué fer molt de dany a la persona.

  A ningú l’agrada que le fagen aquestes coses i pot conllevar a coses que ningú vol com el suïcidi, ha vegades a passat aquestes coses i desde el meu punt de vista es un crimen.

 13. Andrea Becker

  Hola,

  Aquest vídeo tracta d’una parella que està besant-se en la platja i uns amics els graben. Després d’unes hores l’envien a tot el món de la uni, a continuació l’envien a persones que ni els coneixen i més tard l’envien als seus pares. I la xica diu: de veres vols enviar-lo? No em coneixes, per què l’envies?, t’agrada fer mal a altres persones ? No ho faces. Imagina’t que eres tu.

  Jo crec que el vídeo el que vol dir és veritat, molta gent ho ha passat malament per fer vídeos a parelles que no es coneixen a penes. Tu ho faries???

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s