3 comments

 1. Mireia Bebel

  Bon día,
  L’entrada que vaig a comentar s’anomena «Hechos son amores» i es desenvolupa durant la festa sorpresa d’aniversari que li han preparat a la protagonista Ana. La situació que hi ha en aquesta festa es tensa perquè el novio de Ana la té cohibida de com actuar davant de la gent i es fa la víctima, ja que diu que la seua novia li fa cas a tot els convidats menys a ell que és el seu novio i no coneix a cap persona de les que estan allí.

  En els dos vídeos hi han com tres històries de amor diferents i cadascuna té com el seu problema en la relació, com en totes hi ha, encara que la de Juan i Ana el problema és el més greu. Juan pareix una persona amb molt caràcter, demostra ser obsessiu amb la seua parella i tindre poca confiança en ell mateix perquè té por de que es puga cansar d’ell o anar-se amb un altre. El comportament que va tenir a la festa era inadequat, i menys donar l’espectacle davant de tots els amics de Ana, però l’actuació dels convidats va ser molt encertat, ja que hi ha gent que no faria res, i varen intentar que ell entrara en raó i es donara compte de que s’estava sobrepassant.

  En la meua opinió pense que Juan es un mal tractador psicològic, però tots comencen per ahí. Ell pensa que el fa per amor, perquè la vol moltíssim però en realitat el que no veu es que quan ella s’agobie d’aquella situació el deixarà i no haurà res que li ho impedisca. Encara que també pense que ella està més enamorada que ell per la actuació final de córrer darrere d’ell després de tot el que havia passat. Més prompte o més tard ella es donarà compte de que en realitat no la vol tant com diu i ell perdrà una xica que realment sentía per ell.

 2. jowi de souza

  “em pareix que el xic (Juan) no ha de tractar a si a la seua nóvia, i a cap xica, per que ella no li pertany al. Deuria de comprendre la xica i posar-se en el seu lloc. En este vídeo la xica diu quelcom que em pareix una gran veritat “la vida és mes curta que un parpelleig, parpelleges i ja et l’as perdut. Anime la gent que patisca este tipus d’acaçament que el (tall) com a fet ella que no espere que vaja a mes”

 3. cristian arenal

  En aquest curt ens conten un poc de la relació d’una parella en la que l’home està obsessionat amb la seu nóvia.

  L’obsessió d’aquest home es pot entendre perquè ell pot voler moltíssim a la seua nóvia però el que no és comprensible és quan no vol que parle amb ningú i que assoles vol que la xica estiga tot el temps amb ell, i que la sotmet a molta pressió a l’hora de mantindre relacions sexuals.

  En aquest curt te n’adones que hi ha persones que tenen una obsessió per la seua parella que no és normal, que pot arribar fins a la violència i solen ser els homes. També et fa vore el que han de suportar i fer moltes dones a soles perquè el seu nóvio estiga content.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s