Yo me quiero más

Aquest vídeo està adreçat  a les xiques que estan en una relació tòxica. Però què li diries a ell?

Un comentari

  1. A.R. Wollstonecraft

    Vaig a comentar aquesta entrada , en principi, perqué no puc accedir al blog de «karicies» i com aquest vídeo es relaciona molt amb el de «Hechos son amores» els vaig comentar els dos en un.

    Aquests vídeos tracten del maltracte psicològic i físic que fan els xics a les xiques fent-les creure que elles son les culpables de tots els problemes que hi ha en la parella i que no els donen el temps suficient.Aquests xics, pel que es pot veure, només volen satisfer les seues necessitats , que les seues novies passen tot el seu temps amb ells, sense anar amb els seus amics i amigues, sense tindre el seu espai propi i una vida social fora de ells, es comporten amb una actitud molt possesiva que provoquen els els zels cap a totes eixes persones que s’acosten a la xica. Quan la xica parla amb algú amic, ell es sent apartat i sent que entre la seua novia i el xic hi ha alguna relacó més que amistat.

    En el cas de de la xica del vídeo «Hechos son amores» crec que la xica no ha sabut dir-li les coses clares desde el principi i s’ha deixat manipular totalment i tot, per amor peró em pregunte si ell está realment enamorat d’ella ja que a vegades semblaba que sols volia satisfer les seues nessesitats comportantse amb molt egoisme, sense donarle importáncia a les decisions de la seua novia. Aixó es amor? realment no. A vegades un se enganya a ell mateix dient-se que está molt enamorat i patix per aixó, quan en realitat aixó no és mes que obsessió,nesissitat… i crec que hi ha una gran diferéncia, a més , amb aquestes coses no sols es fa pitir a l’latra persona si no que ell també patix. Ho imagine i deu ser horrible. Tenim un clar exemple del qué es el verdader amor en l’altra parella perqué el xic ha respetat totalment la desició de la seua novia de no anarse amb ell i aixó si que ho veig una seyal de amor, ja que quan es vol a una persona hi ha que estar disposat a respectarla i acceptar les seues decissions, per aixó la parella es de dues, no de un i si com en el primer cas no es respecta a l’altra persona, a més de estar sent egoista, está llevant la relació ell sol, com a ell se li antolla. Aixó és amor? pregunte altra vegada. Ho considere enfermetat o “amor” malaltís peró amor verdader i sa , no.

    Pense que aquests xics que maltracten tan psicológica com fisicament tenen algú tipus d’enfermetat mental, ja que no es normal que es comporten d’aquesta manera. Jo ho llamaria “la enfermetat del zels” o “la enfermetat obssesiva”. Aquests comportaments poden arrivar a una situació molt greu, axí que per part de la xica que veig que está sent manipulada , té que parar la situació com més prompte millor, tractar de raonar i no sentirse culpable perqué el diga que ella té la culpa, no té que cegarse i per aixó té que pensar que mereix ser valorada i respectada , que val molt i també té que ser consient de que la relació sols va a fer-la patir i que quan més temps la mantén, la relació empijora. Qué va a cambiar? res va a cambiar si no ho deixa, si pensa que ell va a cambiar, que fa aixó perqué la vol… Així només li dóna l’oportunitat de continuar controlant li i fent-li la vida impossible i amarga. Realment ho mereixes? no, no ho mereixes i si creus que fa aixó perqué et vol , estás equivocada. I si ho seguixes creyent, pensa que la seua obsesió, en el seu egoisme, en la seua excesiva possesió, en el seus excesius zels, en la teua vida, pensa en tu i diu-te “yo me quiero más”. No confondes amor amb obsessió, zels, necessitat…He de dirte que l’amor no és l’amargura per la que et fa passar , no. Així que , no li dones la raó, no sigues realment culpable ja qué és cert, ets culpable, culpable de deixarte maltractar, culpable de deixarte manipular peró no culpable de tot el que pasa.

    Per últim, he de dir que no sempre són els xics els que maltracten sinó que passa el mateix amb moltes xiques ,ja que els cels no sols están fets per als xics al igual que el amor no sols está fet per a les xiques, les coses son com son i hi ha que dir-les. Sempre pareix que ells són els malos peró no té perqué, el fet de que no se li dóne tanta importáncia a les xiques que fan patir als xics no significa que no passe.

    Una salutació.

  2. Roxana Wolf

    Hola a tots, hui vaig a escriure en un vídeo fet,amb caricatures de còmic,la veritat es bastant explicatiu,amb una historia que esta composta con un bo argument,fer que la dona desix el seu destín propi.

    El maxisme en un pensament de superioritat,que pot tener un home, però no es correcte, voldré controlar a un dona, cuan ella no a nascut apegada a el, no es seua

  3. elena

    Bon dia, aquest vídeo tracta del maltractament psicològic i físic que fan els xics a les xiques fent-los creure que elles són les culpables de tots els problemes que hi ha en la parella. Però la majoria de vegades la culpa és dels xics. En aquest vídeo es pot veure clarament que el xic solament vol fer les seues coses sense contar la decisió de la seua parella o si la té en compte li posa excuses.

    Per altra part en pareix molt mal que el xic li agarre el mòbil i es pose a vore amb qui parla o coses de l’estil. Jo pense que en cada parella hi ha d’haver confiança, perquè cadascú necessita el seu propi espai i que no estiga controlant tot el que estàs fent.

    No tingues por de dir-li a la teua parella que vols acabar aquesta relació si no estàs a gust.

  4. Carmen

    Bones, el que ha succeït sol passar molt hui en dia.

    Si el teu nóvio no te fa cas i te tracta malament, deixa’l enseguida. Pots donar-li 1 o 2 oportunitats i si no canvia, deixa’l. El teu nóvio hauria de fer-te cas, d’alegrar-se de les teues metes, d’eixir amb tu i passar-ho bé. En aquest vídeo veiem como el xic no es preocupa per ella, no va al seu concert, li xafardeja el seu mòbil, l’espenta… Després el xic demana disculpes i li diu que la vol. Si de veritat vols a la teua parella, tracta-la como ha de ser, i que la teua parella se senta estimada. Gràcies a estes coses, les xiques se senten malament amb elles mateixes, no tenen autoestima i sempre pensen que la culpa és seua. No tingues por de deixar a la teua parella, no tens perquè seguir amb ella si te fa vilolència.

  5. Lucía Becker

    Aquest vídeo tracta d’un còmic que conta l’història d’una xica que el seu nòvio li controlava, li pegava, no li deixava divertir-se i estar amb les seues amigues. És a dir, era una relació tòxica, on ell era més fort sobre ella, calia fer tot el que ell deia. Però al final la xica para amb les seues amigues i al final o deixen després que ella li havia donat moltes oportunitats.

    La meua opinió és que ella hauria d’haver actuat abans, perquè una relació d’eixa manera ni a què parar-la el més prompte que podam. Perquè una vegada el nòvio s’ha apoderat d’ella, va ser impossible que la dona puga deixar-lo, perquè ella tindrà por.

    Jo tinc una amiga que li va passar exactament això, l’únic canvi és que ell a ella no li pegava, però el xic no li deixava parlar amb un sòl xic, li deia que bloquejara a tots els xics, moltes vegades ella volia eixir amb nosaltres i ell li amenaçava de deixar-la si no quedava amb ell. També no li deixava anar al parc quant ell no i estava, per si de cas parlava amb un xic, i el que em pareix més greu és que ell li va demanar la contrasenya de l’Instagram, per a veure si parlava amb algun xic per directe.

    Ella li feia cas a tot perquè el volia molt, encara que varen trencar moltes vegades per culpa d’ell i les seues actuacions. Jo sabia tot el que li passava a ella, aleshores vaig parlar amb ell i li va demanar disculpes i varen tornar. Però un dia ella li va dir que no podia baixar perquè la seua mare no li deixava , era mentira, ella volia quedar amb la seua amiga i ell es va assabentar i la va començar a dir-li coses i la va deixar. Aleshores ell es va assabentar que va parlar amb altres xics i li va cridar PUTA i ell es va començar a liar amb una amiga seua. Després ell volia tornar i ella clar que li va dir que no, perquè ja havia passat molt de temps i li havia fet mal.

    L’actitud d’ell em pareix molt greu però la d’ella, en cara que siga la meua amiga es de bobes. N’hi ha que parar eals xics que tracten d’eixa manera a les sues novies.

Deixa un comentari