3 comments

 1. Pau Goldman

  EL vídeo que he vist tracta sobre unes persones que lis diuen que fagen unes accions com córrer, llençar, pegar com una xiqueta. Després lis fan la mateixa prova a unes xiquetes de deu anys i no reaccionen igual. Després de veure els vídeos de les xiquetes les persones reflexionen i creuen que fer les coses com una xiqueta pot ser un insult.

  La meua opinió es que no hi ha una forma de fer les coses com una xiqueta. Eixa forma de fer les coses se li atribueix a fer mal les coses o fer-ho amb poca força. Cada un té una forma de fer les coses però les xiquetes no fan les coses com quan es diu això. Les xiquetes no fan les coses mal com per que eixa expressió signifique fer les coses mal.

 2. Sheila Becker i Carla Becker

  Bona vesprada,
  La meua companya i jo, hem triat aquest vídeo perquè no ens agrada gens l’actitud dels protagonistes del vídeo. I vam a comentar els arguments que tenim.

  En primer lloc, aquest vídeo tracta de que li diuen a unes persones totes de genère masculi que imiten com córrer, llancen i peguen les xiques. I després li diuen el mateix a unes xiquetes i aquestes no reaccionen de la mateixa manera que la gent ho feia.

  Hui en dia, la gent està molt equivocada, ja que pensen que totes les xiques fan les coses de la mateixa manera. Nosaltres pensem que no tenen cap raó, perquè cada una es lliure de fer el que vulga i com vulga i per això, ningú el té que jutjar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s