Un virus mortal

Entrada feta per Lorenzo Arenal

L’assetjament a les xarxes socials és un tema molt d’actualitat perquè el “virus” del qual es parla al vídeo, està infectant a més i més persones del món. El problema d’això podríem dir que són les noves tecnologies i les xarxes socials, però aquest és tan sols un mitjà per a l’assetjament; el veritable problema són les persones infectades, que potser ni s’adonen que ho estan.

Potser tu sigues una víctima o potser tu estigues assetjant algú a les xarxes socials sense pensar en les conseqüències i m’agradaria que, si ho ets i estàs veient aquest vídeo, te n’adones, perquè els comentaris menys importants fan el mateix mal que els més grossos i no perquè ho faça tothom ho has de fer tu també, ni val com a excusa que perquè, total, tot el món ho ha fet, per un més…

Mentre veus aquest vídeo seria interessants que pensares si alguna vegada has sentit que t’estaven assetjant a les xarxes socials. L’important és dir-ho a temps, tant les víctimes com els espectadors i, si estàs a l’altre bàndol, que en sàpigues les conseqüències.

6 comments

 1. luismi de gouges

  UN VIRUS MORTAL
  Aquesta entrada ens presenta un vídeo que tracta el ciberbullying com un virus mortal que es propaga a traves dels aparells electrònics. Les persones infectades solen ser les que viuen en un ambient violent i destructiu i poc a poc es vant fent portadores d’aquest pretès virus. També les persones no infectades poden ser afectats per els portadors. Aquestes persones poden arribar inclús a finalitzar la seua vida de forma voluntària (suïcidi) a causa del mal que li fan els infectats. Es pot combatre el virus donant suport als afectats no portadors.

  Aquest vídeo m’ha agradat perquè tracta el ciberbullying com un virus de manera que la gent que no estiga molt versada en els tema puga entendre-lo millor.

 2. DANIELMILL

  Aquest vídeo tracta d’una malaltia anomenada cyberbullying. Apareixen imatges de com l fan bullying a través de les xarxes socials.
  Al final totes les seues companyes es posen una camiseta rosa per a demostrar-hi que estan amb ella.
  Aquest vídeo m’agrada molt. # ^ _ ^#

 3. Daniel WOLLSTONECRAFT

  En aquest vídeo (VIRUS MORTAL) tracta de que els seues companys i companyes le van fent «cyberbullying» a una xiqueta adolescent. En el institut tots se riuen de ella, hay molts comentaris referint-se a la xiqueta con molts «m´agrada».

  A mi aquest vídeo me a paregut una gran vergonya per part dels companys i companyes.

 4. begoña becker y abigail becker

  Hola , som Begoña i Abigail.

  Aquest vídeo tracta d’un virus contagios que se transmet atraves de el internet , por mobil o por ordenador , bueno por redes socials .
  Cuando mires aquest vídeo te das conta que aquest virus es el bullyng y que es el abus a totes les persones que tenen inseguritat , por i envidia .
  Despres hi ha un grup de xiques que son anti bullyng i posen comentarias molt bo i de anim per aquesta xiqueta i per a totes les persones que sufreixen bullyng .

  Nosaltres dos creiem que es molt bo que hi hagen persones dispostes a ajudar a altres persones.
  També nos pareix molt mal que hi hagen altres persones que al unic que es dediquen el a maltratar i burlarse d’altres persones.

  I per a totes les personesque sufrixen bullyng o acos les donem el nostre apollo perquè se mereixen eixir adelant i ser felices , que tot el mon pot librarse de el acos

 5. Jose Mot

  Aquest vídeo tracta de que ara ja el bullyng no está en el mon real sinó que ara està en internet i
  aixó tracta de que simplemet et pot fer que tingues depresió e inclús que buigues suicidarte i
  per aixó tots volem que s’acave de fer bullyng i els problemes. A mi em pareix que ja te que parar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s