16 comments

 1. pablo thomson

  Aquest vídeo es tracta de que un xiquet li a dit a una xiqueta que es fea i després ella li contesta digen-li que no ha anat a un concurs de bellesa, ella te raó per que quan tu anés al col·legi o l’institut tu no vas a anar tan arreglat com a una festa o per algun esdeveniment, i el xiquet li contesta i el diu que es fea de totes maneres i ella li diu que si alguna vegada se a mirat al espell.
  Clar i la xiqueta enfadada el conta a algú que es fa un vídeo contant ixo.

 2. Andres THOMPSON

  Hola, aquest vídeo tracta de una xiqueta que va al col·legi i l’han cridat fea,ella l’ha dit que venia al col·legi para estudiar no para estar guapa.
  Es una reflexió molt bona que moltes xicas i xics deberian de darse conta.

 3. Jose Mot

  Aquest vídeo tracta de que a una xiqueta li fan preguntes en lo que pareix un parc i li pregunten com es diu cuants anys te i derrepent li va preguntar si li havia passat algo i li digué que si que li havia dit que li havien dit fea i ella li digué que si no s´havia mirat en espill.
  Ami em pareix que está bé que les dones es defenguen.

 4. jose kent

  Hui va parlar sobre el vídeo de (Lletja?).
  Tracta d’una xiqueta qui la’n intentat fer bulling un xic del pati
  i la que va estar fen-do el reportatge li pregunta qui la via dit bel xic i ella va dir
  que la via dit fea i que ella la via dit que no estava en un concurso de models
  si no que estava en la escola y no importava com fora .

  Jo pense que la xiqueta va fer be en no alterar-se quan la’n intentat fer una critica.

 5. Noelia West i Nerea Roussel

  Hola, som Nerea i Noelia, i anem a comentar el vídeo de «Lletja?».
  Bé, pensem que son ximpleries de xics menuts, però també podria aver-se’l dit a altra xiqueta, no a una que n’hi és justament negra. La reacció de la xiqueta ha sigut la correcta, perquè es podria aver-ho tomat a mal i plorar i quedar-se en això dins d’ella, o també podria aver reaccionat pitjor i aver-li fet algo mal, però la veritat és que se’l mereix, perquè ni a una negra ni a una altra xiqueta, deuria de dir-li res, perquè si no li ha fet res no se perquè te que anar i dir eixes estupideses; si ell diu que altres persones son lletges, és perquè ell ho és també.
  La xiqueta és molt bonica jo, i té un somriure molt cuki, i se’l ve que és una xiqueta molt alegre i que eixes coses no li afecten, i deu de ser molt bona persona perquè a pesar del que li havia dit el xiquet, ella l’ha contestat en educació i sense alçar la veu; i no té que cambiar mai, perquè persones així fan falta en aquest mon, perquè les que no són així, molts de elles es suïciden.
  Adééééééuu ammooorssiittoos -LA CAGONA I LA MANGANTE- ❤

 6. izan Becker

  La xiqueta té molt de valor. Si a mi m’hagueren dit lleig o m’hagueren insultat, no hauria sigut capaç de reaccionar d’eixa manera, m’hauria callat i hauria d’empassar l’orgull de no saber-hi que contestar-li.

  Tot el món cal que sepa que a l’escola es va a estudiar i a aprendre, i dona el mateix que sigues guapo, lleig, alt, baix o el que siga.

  Pense que la xiqueta ha tingut una reacció de persona major per a lo xicoteta que és. També pense en la cara del xiquet al escoltar a la xiqueta dir-li això.

 7. pau claramunt

  Lletja?

  Aquest vídeo ho he vist i el vaig a comentar, va sobre una xiqueta de 4 anys que es diu Siahj Chase, en el seu curs de preescolar li va dir que era lletja i li va contestar:

  «No he vingut a una desfilada» i també «He vingut a l’escola a aprendre, no a estar guapa».
  Desprès li va dir que no era guapa i també li contesta dient li:

  «Tu t’has vist últimament al mirall?»
  Jo pense que com a apres a dir-li tot això i bona deixada mal.

 8. Mar de Burgos i Sandra Becker

  Aquest vídeo tracta d’una mare que grava a la seua filla de quatre anys que a la que li duien lletja en l’escola.

  La xiqueta conta que un company de la seua classe li diu lletja a lo que ella respon que no he anat aun desfile de models,que ha anat al col·legi, a aprendre no ha verse guapa. El xiquet li diu que no es guapa a lo que ella li torna a respondre que si ell s’ha vist en un espill últimament.

  Nosaltres pensem que la xiqueta te tota la raó perquè la xiqueta no fa falta que vaja tan arreglada, guapa… perquè va aprendre i a classe no a lluir-se. Cadascú pot anar, vestir… com ella vulga i com ella es sente bé, no per les modes que ni asquen , per lo que li duen que te que portar, o per comentaris de persones…
  Quan em vist tot el vídeo ens hem quedat anonadades per les paraules i la reacció de la xiqueta.

 9. Pau Kollontai i Adrian Zetkin

  En el vídeo ix una xiqueta que en el col·legi li diuen lletja. En el col·legi un xic la va cridar lletja i ella es va a defendre soles, dient-li adéu i no fent-li cas. La xiqueta ens conta com ho va passar perquè al col·legi es va a aprendre, no a ser guapa, cadascun és com és no té dret a dir això, va dir la xiqueta. La xiqueta era molt valenta quan va dir això, sense dubtes ni problemes, sense vergonya.

  La nostra opinió és que açò que a fet la xiqueta està molt bé perquè s´ha defensat amb paraules i no amb punys, i que el que ha fet el xiquet està mal perquè s´ha insultat amb una xiqueta i açò no es fa.

 10. Pau Kollontai i Adrian Zetkin

  En el vídeo ix una xiqueta que en el col·legi li diuen lletja. En el col·legi un xic la va cridar lletja i ella es va a defendre soles, dient-li adéu i no fent-li cas. La xiqueta ens conta com ho va passar perquè al col·legi es va a aprendre, no a ser guapa, cadascun és com és no té dret a dir això, va dir la xiqueta. La xiqueta era molt valenta quan va dir això, sense dubtes ni problemes, sense vergonya. La xiqueta és crida Miss Cici.

  La nostra opinió és que açò que a fet la xiqueta està molt bé perquè s´ha defensat amb paraules i no amb punys, i que el que ha fet el xiquet està mal perquè s´ha insultat amb una xiqueta i açò no es fa.
  També la xiqueta ho ha fet molt bé al dir-ho davant de totes les persones que miren açò i per al col·legi, per a les persones que diuen i fan lo que ha fet aquest xiquet. Aquest vídeo ho recomanem a totes les persones que els dona igual el físic el que importa és l’interior.

 11. Pau Goldman i Jaume Wolf

  FEA???

  El vídeo que hem vist ens ha agradat molt perquè la xiqueta ens pareix intel·ligent pel comentari que ha fet quan un xiquet l’ha dit que era lletja. El comentari deia: ”No estic en un desfile de moda, estic en el col·legi i he vingut a aprendre”.

  No entenem el motiu pel que el xiquet l’ha dit lletja sense vindre a compte. Nosaltres pensem que encara que et parega lletja una persona no ho has de dir perquè pot ofendre a l’altra persona, encara que hi han persones que els te igual el que els diguen.

  La xiqueta també li ha dit al xiquet que si s’havia mirat a l’espill últimament. Creguem que encara que et diguen lletja no està bé contestar d’eixa manera, el que nosaltres faríem seria ignorar pràcticament a la persona que ens ho ha dit, i en cas de que fora molt greu el que ens haja dit el contaríem a un adult per a que ens ajude a resoldre el problema.

 12. Nadir Davidson

  Al vídeo apareix una xiqueta a la que li demanen que diga el que le li han dit a la seua clase eixe dia. La resposta que dona es que un altre xiquet l’ha anomenat lletja pero la xiqueta pareixia indiferent. Davant de l’insult, ella li havia dit “no estic ací per ser guapa, sino per a aprendre”. Pense que aquest pot ser un exemple per a moltes persones incluint alumnes i professors.Hui en dia, la prioritat de la majoria de persones es eixir de casa arreglat sense pensar en que n´hi ha coses molt mes importants com el nostre futur o la nostra educació. La funció que te aquest video en la meua opinió es fer pensar que no tenim que tindre complexos pel que la gent pensa de nosaltres ni fixar-nos sols en l’exterior de cada persona, ja que els valors verdaters no son els que es poden veure sino aquells que descobrixes una vegada coneixes a una persona a fons. Per a finalitzar aquest comentari vull felicitar l’actitud de la xiqueta i que amb eixa edat ja és mitjanament culta, divertida, bonica i sobretot responsable.

 13. Richard

  Aquest vídeo tracta de xiqueta que li diuen que li ha passat en el col·legi, i ella li diu que li un xiquet de la seua classe li a dit lletja,a lo que ella li ha contestat que ella no va al col·legi per a ser guapa sinó per a aprendre.

  Aquesta xiqueta té raó,perquè al col·legi només venim per a aprendre,no per a veure qui es mas guapa que altra,o qui es més boig o intel·ligent que altre,cadascú té les seues característiques, ja siguen males o bones.

 14. Sonia Stone

  Aquest vídeo tracta sobre una xiqueta que li conta a s’ha mare com al col·legi un xiquet li ha dit que és lletja i ella li respongué que no va al col·legi per a un desfilada de moda, sinó per a aprendre i el xic va dir una altra vegada que era lletja, però la xiqueta es va tornar a defensar i li va respondre que si ell es va mirar l’espill últimament.

  El vídeo m’ha paregut interessant i m’ha agradat molt com la xiqueta es defens. La meua opinió és que per a tindre solament quatre anys, argumenta molt bé la seua defensa i pense que quan siga major sabrà portar aquesta societat on es descrimina a les persones per qualsevol cosa. També és un bo exemple de com fer front ant persones com eixe xiquet, que intenten emprenyar l’infància de molts xiquets insultant-nos o menyspreant-los.

 15. Retroenllaç: Els punys no parlen 2014-15 | Els punys no parlen
 16. Andy Wolf.

  En aquest vídeo se deixa veure la manera en la qual una xiqueta tracta d’evitar els comentaris dolents que li diguen segurament pel seu to de pell. La xiqueta reflectix la innocència dels xiquets i demostra una vegada mes que el racisme es cosa de cosa d’ una mala mentalitat. I invite la gent a que continue evitant el pensament racista. Tota la sang es roja.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s