Unió contra l’assetjament

La red apoya a una menor que sufre ciberbullying en Instagram

Cientos de internautas se han volcado para denunciar una cuenta de Instagram que se mofaba e insultaba a una adolescente tinerfeña

La opinión.Es 13.04.2015 | 15:23

Foto de la cuenta utilizada para el ciberbullying

Foto de la cuenta utilizada para el ciberbullying

La red se volcó este fin de semana con una adolescente tinerfeña que sufrió acoso a través de imágenes publicadas en Instagram. Un usuario/a creó una cuenta de Instagram bajo el nick @Mariabullying y publicó imágenes de la menor acompañadas de insultos a su físico y a su personalidad.

El usuario/a se identificaba como estudiante del IES Los Realejos y aseguraba que la cuenta había sido creada para insultar a la menor y llamaba a la menor “mierda foca”, entre otros insultos. Durante el fin de semana internautas de todas partes de España y Latinoamérica mostraron su apoyo a la menor en Instagram, Twitter e incluso Youtube e informaron de la existencia de la cuenta a la Policía Nacional y Guardia Civil.

Ayer, la menor afectada publicaba una foto en su cuenta personal de Instagram agradeciendo el apoyo que cientos de personas anónimas le han brindado durante estos días.

En las primeras horas de este lunes, la cuenta @mariabullying ha sido eliminada, pero hasta el momento se desconocen los motivos exactos. Tanto la propia red social como las fuerzas policiales podrían haber solicitado el cierre de la cuenta debido a la cantidad de denuncias recibidas. Sin embargo, los usuarios denuncian este lunes la aparición de una nueva cuenta en Instagram con contenido y nombre similar.

Font: La Opinión

10 comments

 1. Daniel WOLLSTONECRAFT

  Aquest perfil que han posat me pareix molt mal ja que estan fent ciberbullying a una xiqueta d´un institut (IES Realejos).

  També no m´agradat molt que tinguera 339 seguidors, aquestes xics y xiquetes que a fet ciberbullying no saben que significa tener ciberbullying i bullying.

 2. esther rouusel i Maria Becker

  Hola, som Esther i Maria anem a comentar ”Unió contra l’assetjament”. Tracta de que uns alumnes d’un institut han creat una conta en instagram per fer-li bullying a una companya.
  Ens pareix molt mal perquè es injust que l’insulten i que fiquen fotos que possiblement no li agraden i li perjudiquen,ja que per sentir-se ofesa i acabar amb la seua vida. Be per la gent que a denunciat la conta perquè eixes coses s’han de parar perquè poden llegar a casos extrems. Que no s’han de fer eixes coses a ninguna persona per el seu físic ni la seua personalitat perquè si a tu no t’agrada no tens que fer-ho,perquè mai saps el que poden fer te a tu.

 3. Noelia West i Nerea Roussel

  Hola, som Noelia i Nerea i anem a comentar el vídeo de “Unió contra l’assetjament”.
  Ens ha paregut una vergonya el que han fet, perquè ningú es mereixen eixes coses, el que han fet aquests xiquets/es no s’han posat en el lloc de Maria, perquè si s’hagueren posat en eixa situació no ho haurien fet; no tenen la mentalitat de que moltes persones fins que es suiciden per eixes coses i no es donen conte del mal que fa això. No li desitgem el mal a ningú, perquè nosaltres tampoc vulguem que ens passe això, però tots els seguidors que tenen en eixa compte i els amics/es que ho han fet, tendrien que ferse-lo a ells fins que sega d’una broma, per a que sàpiguen el que es això, i quan es vagen fent més majors eixes persones, es daran conta de que lo que varen fer esta molt mal i no l’agradarien que als seus fills li passaren això.

  Pensem, que ningú pot dir coses lletjes sobre el físic de altra persona perquè tots tenim defectas i a tots ens podríen dir moltes coses. Tot el mal que li estàn fent a Maria, un dia li passaran a ells i a les hores voran el que és sofrir eixes coses, el karma ho retorna tot.
  També hi hauràn persones de les que li estàn fent bullying que a lo millor ho estàn fent perquè a ells també li han fet i necessiten desahogar-se d’alhguna manera… però aunque siga així deberien de tindre en el cap que si a ells li han fet molt mal a ella també li va a fer molt mal.

  Al menys hi ha gent que ha ajudat a la xiqueta i la ha defensada en aquestes coses, hi han posat moltes denuncies i han fet tot el possible per a que deixen de fer-ho, i la xiqueta pensem, que per lo menys, per eixa part, es sentirà orgullosa de eixes persones que han apostat per ella i ho han donat tot.

  Adéu bebbbbbeesss, us vulguem, la cagona i la mangante ❤

 4. Leo Goldman

  En aquest text comentaré lo que li succeir a una xiqueta anomenada maria que li feien ciberbullying
  perquè es grossa i perquè es lletja i mes coses.

  Quan he vist la foto de instagram i al ver quants seguidores li seguien me he dit a mi mateix quanta gent vol ver a aquesta persona patir, tampoc entenc a lis persones que fan bullying por sadollar a seu mateix i tampoc se qui li a fet la xiqueta a ell, lo que me a agradat es qui la xiqueta se
  a aguantat los insults del xiquet i que hagi decirles als seus profesors.

 5. pau claramunt

  Unió contra l’assetjament

  Aquest text va d’un xiquet que fa comptes de xarxes socials per a fer bullyng a una xica que segur que no es mereix que li facin el bullyng.

  El xiquet a creat estes comptes no se perquè, a lo millor te problemes o aquesta xica li cau molt mal i per això el fa.
  Jo el que no entenc es perquè hi ha gent que li segueix per les xarxes socials, per a fer-hi bullyng, mal, etc.

  La xica el que va fer molt be va ser denunciar-lo per a que esborrissen les comptes de les xarxes socials.

 6. Izan Becker

  Em pareix molt mal que una persona siga capaç de fer un compte a Instagram per fer bullying a una xiqueta. Això es de ser mala persona perquè no es normal que siga capaç de fer això.
  Si ens posem en la posició de María, ho te que estar passant mal perquè s’han ajuntat 339 persones per fer-li mal.
  I clarament els pares de María també ho estaran passant mal per la seva filla.
  Els meus pares, al menys, estarien preocupats perquè em volen molt i ho passarien mal i ferien el possible per evitar-hi que em facen bullying.

 7. Sonia Stone

  Hola, aquesta entrada tracta sobre una conta d’instagram que ha creat un alumne de l’institut IES Realejos solament per a fer-li bullying a una xiqueta anomenada Maria Hernández i l’insultaba dient-li ”mierda foca” entre altres coses que li dirien.

  Pense que aquesta xarxa social tindria que vigilar aquestes tipus de contes i tancar-les, com ho fan amb altres sense ningú motiu important com en aquest cas. Tots els seguidors que tenia esta conta, que eren 339, no estaven ajudant a la xiqueta a res sinó al contrari, estarien perjudicant-la i fent-li molt mal psicològicament, sobretot si comentaven les fotografies que penjaven.

  En conclusió, crec que el fet de que hagen eliminat la conta no paralitza el bullying a aquesta xica, perquè al seu institut continuarien amb el assetjament. Espere que aquestos problemes es solucionen ja perquè açò no és just, ja que li fan la vida impossible i no hi ha cap dret.
  Salutacions.

 8. Lucia tristan

  Hola.

  Aquesta imatge tracta d’una xiqueta que a patit assetjament mitjançant l’instagram. Un xiquet del seu institut va crear una conta d’instagram amb el nom @mariabullying, eixa conta estava exclusivament feta per ofendre e insultar a Maria. Al text conta que la conta va rebre moltes denuncies i va ser eliminada, gràcies a la gent que va estar donant suport a maria.

  Ami em pareix molt mal el que va fer eixe xiquet, la xiqueta pot patir depressions per culpa dels insults. No assoles te la culpa el que a fet la conta, si no també els que li han sigut el rollo o els que sabien el que passava i no han fet res. I també que li passa al xiquet, que s’ha avorreix? Que no sap estar bé amb les persones?.. Perquè eixe xiquet es una molt mala que deuria deixar empau a les persones que no li an fent res.

  Adeu 🙂

 9. Ruben Goldman

  He llegit aquest apartat i tracta d’un xiquet que s’ha creat una cuenta sols per per a fer ciberbuying en instagram, en aquesta cuenta del xiquet le han seguit mes de 300 persones que volen molestar a una xiquesta inocent Maria Hernandez.

  A mi aquest xiquet me pareix que no sap com le pareix que no sap com pensa la xiqueta i el sentiments de eixa xiqueta.

  Aquest text explica molt bé com no hi ha que fer ciberbuying al companys i jo crec que si es burlaren del xiquet a ell tampoc le gustaria que le feren buying , ciberbuying o que parlaren mal de ell a les seus espaldes.

  Yo es recomane que llegiu aquest text per a que veau a on es poden burlar d’una persona sin que ella li alla fet res sols per que tenga una enfermetat o siga fea per a ells.

 10. Retroenllaç: Els punys no parlen 2014-15 | Els punys no parlen

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s