Ikea i la mediació

Qui soluciona els problemes de parella, la mediació o els mobles d’Ikea?

Com són les parelles que hi apareixen? Com són ells? Com són elles?

Creus que és anunci sexista?

Creus que és un anunci que deixa en bon lloc la mediació?

18 comments

 1. Pablo Thomson

  En aquest vídeo ix la marca de mobles IKEA que et diguen que a vegades en els matrimonis hi han algunes discurs-ions com: que no hi ha tant espai per a la teua roba o ixo esta trencat …
  Clar i com no poden solucionar-lo decideixen cridar al mediador on ell es da conta que no es un problema alqueriera, després fa unes reunions en unes oficines amb altres persones i en un deixes el deia a la dona que tenia que tirar uns tacons i ella es va enfadar per que eren de marca.
  Al final el mediador decideix posar-lis un armari d’IKEA i es tornar a enamorar-se.
  pablo thomnson

 2. Nerea Roussel i Noelis West

  Hola, som Nerea i Noelia, i anem a comentar el vídeo de “Ikea i la mediació”.
  Això ens pareix una cosa normal que els matrimonis discuteixen per això, sobretot les dones, perquè vulguem tot i aunque no ens ho posem no vulguem tirar-ho i, no obstant això, fem que els homes tiren les seues coses que no es posen mai per a que nosaltres tingam més espai. Som avaricioses, si, ho se, però també és perquè ells ens ho permiteixen perquè si ens digueren que no i que no, tendríem la mateixa part de l’armari. Però bo, jo no vaig a tindre problemes perquè el meu armari va a ser una habitació sencera. Que la gent cride a un mediador per a eixes ximpleries és de bojos perquè no tens que fer-ho perquè t’ho diguen, sinó perquè tu el vols fer per millorar el teu matrimoni i per a no estar discutint en la teua parella.
  Tampoc és normal, que cadascú de la parella començara a ficar merda del que pensa sobre l’armari i la roba que tinguem que deuríem tirar i posant exemples de per a que et serviria que al cap i a la fi, saps que no va a ser veritat.

  Ale sens anem, molta sort, que tingueu un bon dia, sobretot jo que és el meu aniversari. Jajaja adéééu! BEEEEESSIIIIIIIIISS ❤

  • Rosa Sanchis

   La mediació no és de boges sinó de persones civilitzades; el que és de bojos és pensar que les dones són avaricioses i que els hòmens no els ho haurien de permetre.

   Ah, i moltes felicitats (no sé si a Nerea o a Noelis)!!!!

 3. Leo Goldman

  Tracta de IKEA que diguen que a vegades en els matrimonis hi han algunes discussions com: que aquest se a trencat que no hi ha molt espai. Ells si ponen a solucionar-lo crida a altres persones ah acer la reunió de IKEA con altres persones que han passat lo mateix que ells després tant esperar ells los de IKEA van anar a la seua casa van cambiar-li el armari que tenien roto i el home que treballa en IKEA se lo va armar i ells van a estar content de el armari i se van a dar un beso.

 4. roxana wolf i valeria woolf

  Hola,som Roxana i Valeria anem a comentar el vídeo “ikea i la mediació”.
  Primer anem a respondre a algunes preguntes:

  -Qui soluciona els problemes de parella, la mediació o els mobles d’Ikea?
  Els mobles d’Ikea, ja que els peleaben per el lloc onde guardar la roba.
  -Com són les parelles que hi apareixen? Com són ells? Com són elles?
  La principal parella,es una xica rubia, que no permet, que els seus bossa, i el xic no permet que les seues corbates es tiren a la basura, i van mandar a un mediador pera solucionar els seues problemes.
  La segona parella,van anar a on el mediador,i le comenta que ella no vol tirar la seua raqueta de tenis, i el xic no vol tirar el seu trage de tuno.
  Les altres parelles,no volen tirar moltes de les seues pertenencies o roba.
  Per altre lloc,a elles les agrada guardar,moltes de les seues pertenencies que no utilitzen i volen tirar les pertenencies dels xics,i els xics,volen guardar moltes coses que no ven a utilitzar.
  -Creus que és anunci sexista?
  Si, perque la dona es creu superior al home,al amenitzarlo,con el control de la seua roba.
  -Creus que és un anunci que deixa en bon lloc la mediació?
  Per una part,si perquè te ajuda, a solucionar els problemes con la teua parella,i per altra part,realment,solament intenten fer publicidad, pera els mobles d’Ikea.
  La nostra opinion,esque,la parella no te perquè pelearse per la roba que no utilitzen,i es deuen de desprendre un poc de les seues coses,pera que la parella valla millor,no ia que ser materialista,ja que tot el que esta fet de matèria,et pot fa mal,al agararli cari,i després perderlo o que es rompa…

 5. Sonia Stone

  Aquest vídeo tracta sobre un anunci publicitari d’Ikea en el que una parella que discuteix perquè a l’armari no cap tot i s’han de desfer d’algunes cosses i no voler fer-lo provoca la discussió.
  Aleshores, criden a un mediador per a solucionar el conflicte i porta a un grup de parelles per a que entre tots solucionen els problemes amb l’armari, però no l’aconseguix i el mediador li dona una clau a una parella per a que munten un nou armari més gran. I així és com promocionen l’empresa de mobles Ikea.

  Pense que aquestos problemes amb l’espai de cada u en l’armari són motius de discussions entre les parelles de hui en dia i açò fa que la convivència siga més complicada. Aquests problemes passen en totes les persones ja que en el vídeo apareixen parelles més joves i més adultes i açò vol dir que açò passa des de sempre. Crec que aquestos problemes s’han de canviar amb mediador o també es pot canviar sense un parlant amb l’altra persona per a que es desfaça de algunes cosses i tu també tires el que no necessites.

  En conclusió, crec que un armari nou, com vol dir Ikea, no trau la felicitat entre les parelles i que açò s’ha de solucionar parlant amb el teu company sense la necessitat de discutir.
  Una salutació.

 6. esther roussel

  Aquest vídeo tracta de unes parelles amb problemes de lloc en el armari i per a solucionar-lo criden a un mediador de la marca de mobles, IKEA. El mediador lis porta a una conversa com mes parelles amb problemes com els seus. I el mediador lis diu que si el tira un vestit de ”tuno”, ella tira les raquetes de pàdel, però ella saca la excusa de que va a jugar com la seua germana esta setmana i el li contesta:” tu vas a jugar en la wii”.

  La meua opinió es que no tindrien que guardar tantes coses que no utilitzen i si no el van a usar per a que lo compren . També esta el caso que lo vas a usar tot i en eixe cas comprar-te un armari mes gran però no fa falta que siga de IKEA hi ha mes marques de mobles que eixa i per a mi casi totes les marques son iguales i molts paregudes. Després a mi me a cridat l’atenció los apuntes de cou per a que se guarden això si la cou no va a tornar als instituts

 7. Ernesto Goldman

  Este vídeo tracta d’unes parelles que volen arreglar la seua casa i no tenen espai i comencen a faltar-se al respecte, com quita els teus cinturons de judo o els teu bolsos que solament te fiques un.
  Altra parella discutix per els seus sabates o per les raquetes de padel, però apareix un mediador que els ajuda i estudiant el cas construïx un armari però també pot construir altres coses como una còmoda o una mesa.

  La meua opinió personal es que es una bona solució, però no crec que de veritat se tinga que usar a un mediador per que no es un motiu molt grau, jo he anat a IKEA i quan compro alguna amb els meus pares anem a casa i construïm lo que hem comprat i passem el rat junts. A sigut un vídeo bastant divertit i entretengut no té molt sentit però m’agrada.

  Espere que veurau aquest vídeo i que lo passeu be i quan tingau algún problema amb el espai de la vostra casa compreu en IKEA .

  • Rosa Sanchis

   Hola Ernesto,
   com li he dit a Izan més avall, un mediador no opina sobre els motius d’anar a la mediació; simplement accepta que per a les persones afectades és importat i actua en conseqüència!!

   Ah, et paguen els d’IKEA per fer-los propaganda??
   hehe

 8. Izan Becker

  Jo crec que al vídeo tan l’home com la dona són egoistes…
  Tots dos volen totes les seves coses a l’armari encara que no servisquen per a rés. Com no arriben a un acord, per no endinsar-se en un conflicte més gran encara, arriben a la conclusió de que és millor cridar a un mediador.
  Les explica que ells dos s’han de cedir un poc, que si un tira una cosa l’altre també ho tendria que fer.
  Però com no arribaven a un acord el mediador busca la solució fàcil (comprar un nou armari).
  A mi em pareix que no fa falta discutir per una estupidesa com aquesta.
  Però cal dir que per un anunci està molt bé i crida l’atenció de l’espectador… I això és lo important,

  • Rosa Sanchis

   Hola Izan,
   les persones mediadores no minimitzem o llevem importància als problemes dels altres ni als seus motius per a discutir. Potser nosaltres no discutiríem per un armari, però hem de respectar i intentar entendre que hi haja persones que sí!

 9. Joan

  Aquest vídeo tracta de dos persones que tenen problemes amb la roba i l’espai de cada persona en l’armari. El home te un 25% i la dona el 75% del armari, per aquesta raó l’home se enfada amb ella i es convertix en un conflicte i decideixen cridar a un mediador. La parella conta el problema i el mediador els diu que a ese tipus de problema no ho puc resoldre ell, per aquesta raó el mediador lleva a la parella a un tipus de «centre de mediació» on hi ha gent amb el mateix problema.

  Al final la solució que encontren es que els mediadors el regalen un millor armari on esta tot ordenat.

 10. luismi de gouges

  IKEA I LA MEDIACIÓ

  Aquest vídeo tracta sobre parelles que discuteixen sobre els objectes i robes que tenen en l’armari, uns discuteixen sobre raquetes, altres sobre l’uniforme de judo, però de sobte apareix un tal «Manuel Pimentel» ex ministre i actual mediador que condueix a tots a les oficines de Ikea on tracten de solucionar aquestos problemes, però no ho aconsegueixen de cap manera possible.
  Així que el senyor Pimentel decideix rendir-se i Ikea li canvia a cada una de les parelles, el seu armari per un d’Ikea més gran.

  La meva opinió es que Ikea no sol fer bons anuncis publicitaris però aquest es medianament bo.
  Lo que no entenc es com pot solucionar un armari nou aquest conflicte perquè la parella tornara a acumular objectes i es repetira la situació.

  (comentari patrocinat per Ikea)

 11. pau goldman i jaume wolf

  IKEA I LA MEDIACIÓ

  El vídeo que acabem de veure tracta sobre unes parelles que discuteixen perquè han decidit fer una neteja d’armari. Quan estan fent hi troben moltes coses que que no les gasten mai però no volen llençar-lo al fem.
  Aleshores decideixen cridar a un mediador per a que resolga el problema.
  Després ix un edifici on hi han moltes persones amb el mateix problema. Les parelles discuteixen i quan arriben a casa es troben amb un armari més gran on caben les coses de les dues persones.

  La nostra opinió personal del vídeo es que està molt bé cridar a un mediador per a resoldre els problemes que tens. Pensem que si tens coses inútils en l’armari deuries de tirar-les per a evitar aquestes disputes. L’idea de comprar un armari més gran està prou bé per a poder tindre el que vols.

  Vos recomanem que vegeu aquest vídeo per que vosaltres podeu tindre aquest problema també i així poder resoldre-l.

 12. Noelia Cambrils

  En aquest vídeo ixen parelles que tenen uns problemes i prenen una decisió cridar a un mediador Manuel. La parella discuteix sobre que no te suficient espai en el armari i la xica li diu al xic que que es va a quedar amb un 5% y ell te un 25%. En el vídeo ixen moltes mes parelles amb els mateixos problemes.
  Al final en el vídeo els fan un armari nou y esta tot.
  El vídeo em pareix un poc egoista perquè els dos no volien compartir el armari però esta molt bé.

 13. danielmill352

  Aquest vídeo tracta d’unes parelles que tenen problemes per a ordenar els seus armaris de la casa.
  Aquestes parelles van decidir cridar a un mediador per a que ajudara a repartir els espais de cadascun.
  Després, cada parella es va anar a una sala d’un edifici que pareix ser d’Ikea. Es cada sala, les parelles explicaven el que passava a les seues cases (en aquest cas, problemes per a ordenar els armaris).
  Els mediadors, la solució que donen, es que compren uns armaris mes grans per a que tinguen mes espai per a guardar les coses i que no hage que tirar ninguna cosa.
  Aquest vídeo m’agrada molt per les discussions tan estúpides que es plantegen.

 14. Adrián Feijoo

  En aquesta entrada apareix un anunci de la empresa Ikea que, en aquest cas promociona mobles per al dormitori d’una manera un tant curiosa. Ens mostra una parella enfadada per la distribució de la seua roba i complements en el armari o la còmoda i per solucionar-ho criden a un mediador, un tant curiós també.

  Primer, apareix un mediador, un ex-ministre per donar suport a la parella per solucionar les seues diferències quant als mobles. Es pot observar que els homes, en gran majoria, volen distribuir la seua roba esportiva i les dones tots els seus complements i sabates. Ja comencem amb eixa diferència dels gustos que es vol imposar i a més, quan una dona diu que ella vol guardar una raqueta de pàdel l’home contesta: ‘Com no siga per jugar a la consola’, el que fa que l’anunci tinga, a més, una part sexista i discriminatòria quant als gustos el que considere innecessari de realitzar.
  A més, deixa als homes en una mala postura en temes de moda perquè els homes expressen una actitud de ignorància front el que les dones comenten de moda i que desitgen guardar al armari.

  Per altra part, el problema es parla i es tracta entre la parella i el mediador però aquest últim no és capaç de solucionar-ho. Per això, el mediador acaba comprant un armari o una còmoda, segons la parella, i així soluciona el problema i la parella ja no està enfadada.
  Aquest anunci no deixa en un bon lloc a la mediació perquè aquest projecte tracta de tractar els problemes i solucionar-los d’una manera justa i raonable sense el benefici ni el perjudici, si es pot, de cap part. En canvi, en el anunci es veuen beneficiats els que acudeixen a la mediació i perjudicat el mediador perquè ha de comprar l’armari.

  En conclusió, els anuncis han de canviar perquè ja hem arribat a un punt en què no es pot permetre que el sexisme es manifestes fins i tot en anuncis de mobles. Per últim, amb la promoció de productes no s’haurien de perjudicar projectes que lluiten per fer d’aquest món un món millor, com la mediació.

 15. Retroenllaç: Els punys no parlen 2014-15 | Els punys no parlen

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s