Rap antibullying

Entrada de Lorenzo Arenal.

Leondre i Charlie es varen presentar a l’edició de 2014 del concurs de talents d’Anglaterra amb la cançó Hope (de Twista i Faith Evans) que ells adapten i convertixen en un tema anti-bullying. Aquesta va tindre molt d’èxit sobretot perquè Leondre, de xicotet, va patir bullying i, com diu al vídeo, ho portava molt dins d’ell i per això va emocionar tant el públic i el jurat, que van tocar el polsador d’or.

M’ha paregut oportú posar la cançó perquè fa no res vam tractar el tema de l’assetjament a mediació i crec que aquest vídeo és molt bonic i l’hauria de veure tothom perquè aquestes coses no passaren.

20 comments

 1. pablo thomson

  En aquest vídeo hi ha un xiquet que jo crec que esta patín bullying i per això de que canta be i li passa ixo decidix apuntar-si a aquest concurso d’Anglaterra on ixen aquest-es persones que a demés de que tenen una beu preciosa, te un sentiment que t’arriba al cor i fa que el pels et posen de punta i a demés per a cantar un rap hi ha que saber com entonar-lo i a qui ritme. En poc-es paraules esta cançó me a arribat al cor.

 2. Adrián Feijoo

  Aquesta entrada ens recorda un assumpte que està present, malauradament, en moltes ocasions als col·legis: el bullying, molt difícil de suportar i també de superar. En el vídeo uns xiquets conten la seua mala experiència amb aquest tipus de violència.

  Primer, els xiquets expressen amb molta emoció els patiments que es sofreixen en aquesta experiència i els moments pels que han passat: soledat, temor, violència… És molt difícil per als xiquets, que volen fer amistats en eixa edat, patir bullying perquè eixos records els tindran tota la seua vida i els poden portar a molts problemes en la seua vida, entre ells, en els estudis.

  Per altra part, estic, òbviament, totalment en contra d’aquest tipus de violència i de qualsevol altra. En concret, considere que el bullying és molt preocupant perquè ho facen els xiquets front altres xiquets, a una edat en la que es necessita sentir-se estimat. A més, pense que s’hauria de tractar als col·legis, com es fa en el meu institut, encara que no hi existeixen casos, ja que sa de prevenir.

  En conclusió, ma paregut una aportació molt bona per part de l’autor ja que ens recorda que hi ha que conscienciar als xiquets i als seus pares, mitjançant la cançó i altres tècniques, de que aquest és un problema molt greu, el qual convé eradicar per evitar tots els problemes que poden sofrir les seues víctimes.

 3. Rubén Du Chatelet

  En aquest vídeo veiem com un xiquet denúncia una situació de bullying amb la qual va haver de bregar. Pense que és molt interessant la manera de demostrar com es sent davant aquest problema, però em pareix vergonyós que per a donar a conèixer aquest problema hages d’anar a un programa de televisió.

  Per exemple, en el nostre institut tenim un equip de mediació (com es pot veure en post publicats anteriorment) i aquest ens ajuda a solucionar qualsevol situació que puga ser molesta per a una persona. Per això, pense que un xiquet com el del vídeo haja d’anar a un show per tal que la gent s’adone del que ha patit és vergonyós, però no per el xiquet que ha estat molestant-li sinò per tota la societat que no veu el que passa als instituts.

  Crec que el fet que el xiquet haja anat al concurs és per tal de denunciar una societat sense ulls per a veure la situació de molts xiquets.

 4. Olga Stone i Franciele West

  Hola, som Franciele West i Olga Stone i anem a comentar el vídeo ‘Rap Anti-bullying’.
  Ens a paregut un acte molt bonic, ja que pocs xiquets son capaços de dir que pateixen burles i comentaris grotescos dels seus companys o de altra gent, i que estos dos xiquets haja’n tenit la valentia de expressar els seus sentiments a través d’una cançó ens produeix molts emocions.

  La lletra es preciosa quasi ens salten lagrimes i tot, el xiquet menut a dit que quan pateixi a bullying va ser capaç de superar-lo gracies al rap, i expressant tot el que sentia en les seues lletres fa commoure a qualsevol.

  A dia de hui molts xiquets i xiquetes pateixen acos, i molts acaben suïcidant-se, el que tenim que fer es deixar de pensar com tota la societat i acceptar que tots som iguals a pesar de les diferencies que tenim.

  Si tots acceptaren això n’hi hauria menys morts i menys acos, perquè des de menuts sempre ens diguen que no férem als demés les coses que no ens agrada que ens hagen, aleshores la gent que produeix el bullying, l’agrada patir-lo?
  Ens agradaria que la gent pensara tot això i siguen el exemple de estos dos xiquets.

  Salutacions =D

 5. ALBA BECKER I SARA WEST

  hola som alba y sara i estem comentant el video dels xiquets que canten rap
  ens ha emocionat molt perque es molt bonic veure a dos xiquets bueno a un xiquet que canta el que li ha pasat en la seua vida ens ha agradat molt veure a aquest xiquet cante aquestes coses este xiquet es un ejemple de valentia ja que el mateix supo passar els seus mals moments.
  a el protagonista li agrada contar la historia perque es com que es supera asi mateix de diure que ha conseguit superar aquest drama.
  el bullying es molt malo ja que els xiquest de hui en dia estan molt consentits pero la gent que sufre bullying te que saber que se puc anar per alant y que es puc eixir daixo .

  en conclusio que aquest video ja lo habiamos vist i que altra vegada ens a vuelto a emocionar per que es algo molt bonic que un xiquet asoles o amb la seua familia salga deixe horror del bulliyng.

  espere que ningun xiquetmes sufra aquet tipus de acos UNNN SSSAAAAAALLLUUUDDDEE DDEEEEEEE -YOUR FAVOURITE GIRL- IIIIIII AAAAALLLLBBAAAAAAAAAA AAAAADDDEEEUUUUUU.

 6. Roxana i Valeria

  Hola som Roxana i Valeria, enem a comentar el video de Rap Antibullying, que es tracta de dos chiquets, Charli i Leondre que van a un concurs de televiosio,que es tracta descoperir talents.
  Ells canten Rap que esta escrits per Leondre, i es tracta de Bullying, Leondre va empezar a escriure cancions perquè cuand era menut li feia bullying, entonç es va cambiar de escola, i la seua vida va canviar, la part que mes nos a agradat a sigut,un vers,que nos ha impressionat.

  ”Sr bullying per favor,ajudam
  soc de carn i ós
  per favor acceptam
  Hey, Sr bullying no se que fer
  la meua ment,no pot explicar que te he fet
  Sr bullying accepta les meues supliques,i vas a veure el dia
  em fa enrodillar.”

  Perquè explica el dia a dia,de alguns xiquets, i que pensen cada dia, verdaderament, es terrible tenir que sofrir, agresions dels teus companys, solament per diversió, i molts xiquets an llegat al intente del suïcidi,solament perquè no puguen aguantar mes la presio,de la soledat.
  Es dolent també com a pare, saber que el teu fill o filla, esta sol i que tu o pugues fer res, perquè normalment cuand es sofreix Bullying, els xiquets acosats no li diguen als seus pares, i per això, els pares es preocupen i no volen mal pera els seu fill.

 7. Sonia Stone

  Aquest vídeo va de uns xiquets que es presenten a un concurs de talents d’Anglaterra. Un d’ells Leondre, ha patit bullying i ha compost un rap que és el que interpreta i aconsegueix emocionar a tot el públic i al jurat, passant a la següent fase del concurs.

  Pense que per a Leondre, compondre aquesta cançó a sigut una manera de expressar tot el que sentia en aquells moments i ho ha fet molt bé, perquè gràcies a la lletra ha agradat molt a la gent i ha fet que s’ha mare es senta molt orgullosa d’ell. Hi ha un vers de la cançó on diu que el seu pare es va i ell viu amb s’ha mare, jo crec que això no està molt bé en uns moments on el xic ho està passant molt mal amb el bullying i açò també l’afecta.

  En conclusió, la cançó és molt interessant i espere que servisca d’exemple de superació per a altres xiquets, ja que a Leondre no li fan bullying perquè s’ha canviat d’escola. També els dos xics fan una combinació molt bona perquè canten bé i saben interpretar la cançó composta per ell i per això finalment, el jurat toca el polsador d’or amb tothom emocionat.

 8. pau claramunt

  Rap antibullying

  Hola, aquest video tracta sobre dos xiquets, Charlie i Leondre que son li agraden cantar. Els dos xics van a un concurs de talents i deciden cantar una cancio feta per Leondre sobre el bullying que li van fer de petit i vol treure el seua talent cantant la seua canço.
  Charlie i Leondre al final canten la seua canço i li motiven als jurats, al final els jurats apreten el boto d’or.
  La meua opinio es que els xiquets tenen molta valentia per a cantar la canço contra el bullying i donar una motivacio cantant o compondre cançons als xiquets o xiquetes que les fan bullying.

 9. Lucia Tristàn

  Hola

  Aquest vídeo tracta d’un xiquet que de xicotet li feien bullyng al seu col·legi i ell mitjançant escriure un rap i ajudat del seu amic va aconseguir escriure un rap ven bonic i va aconseguir superar el bullyng. Ell i el seu amic es van presentar a un concurs de talent i varen cantar la cançó que havia escrit. Varen emocionar al públic i el jurat va donar-li al botó d’or. I es varen posar molt contents.

  Aquest vídeo m’ha paregut molt emocionant perquè el xiquet a pogut super el bullyng gràcies a escriure el que li passava. Jo crec que el xiquet a cantat la cançó amb molta il·lusió, i recordant el temps que va passar patint el bullyng.

 10. cintia tristran

  Hola
  Aquest vídeo tracta de dos xiquets que van a un concurs de cant i a un dels xiquets li havien fet bulling quan era mes menut. Els dos xiquets anaven a cantar una cançó del bulling molt bonica que havia escrit el xiquet per a expressar els seus sentiments, la cançó va emocionar molt al public i varen a començar a cridar que polsaren el boto d’or i al final varen púlsar ,els xiquets es varen posar molt feliços .

  La meua opinió es que esta molt be fer bulling i que el xiquet a fer be en cantar la cançó i expressar els seus sentiments .

 11. elisabeth

  aquest vídeo tracta d’uns xiquets que estan en un concurs ies poden a canten un rap anti-rap continuació…..

 12. Ruben goldman

  Aquest vídeo tracta d’uns xiquets que canten una cancio que tracta sobre el anti-bullyng que els xiquets an viscut al col·legi i lo han cantat a un programa britànic on la gent demostra el seu talent fent coses dificils o espectaculars.

  Els xiquets canten molt bé i apart fan llorar a la gent per les paraules que diuen son coses molt boniques per a la gent, també aquest vídeo me ha gustat molt per la cancio que tu no entens res però mola molt.

  Aquest vídeo me ha agradat molt la cancio i les coses que expresen els xiquets en la cancio.

  Jo es recomane aquest vídeo per a que vejau el que diuen i com canten

 13. begoña beker

  Aquest vidío va de el bullyng que no hi ha que usar-lo en les persones que no hi ha que maltractar a ningú perquè se encerrant en si mateixos i no eixir de el temor i de la vergonya i debegades maltracten per maltractar perquè aunque els digen que no tenen res que no poden donarles res ells seguixen i debegades es burlen de els seus pares i aquest vidío sols bol dir que no hi ha que maltractar a ningú que si bols desaogarte con algu que no lo fases que lo unic que tens que fer es meterte en la musica deixarte llevar per lo que sents o simplemen conatle a algu el que te pasa però que no te desaoges en ningú asta que devegades simplemente es tan grande el bullyng que algunes persones es suiciden i solo vol dir que no se aga el bulling que es mal .

  Jo crec que el bullyng es mal perquè sempre ban a per el mas debil però sempre ba en grup perquè els da por ir sols perquè enberitat se escoden de algo que les pasa i lo expresan am altrs persones pegandoles etc i no crec que això este gve no hi ha que estar orgullos daixo perquè pot llevar al suïcidi i parte ningú se mereix que el tacten deixa manera i molt meinx que el jutgen ni a la segua mare ni a ell perquè ells no tenen culpa de com an nascut ni perquè bisquen asi que algunes persones que sufren bullyng també sufren perquè no tenen lo que bolen no tenen diners y pues eso ya es bastante mal para que despres benga ningú a arrinarle el dia no esta be i jo me niego a que es fasa el bullyng estic encontra perquè ells no lo sufren .

  Ami ma agradat molt la musica i canten molt be

 14. Kike i Adri West

  Hola som Kike i Adri West i anem a comentar aquest vídeo que tracta de dos xics que van a un concurs.

  Un xic dels dos va recibir bullying quan era petit, ell va escribir cançons de rap per a sentir-se millor. Es va canviar de col·legi i ara li va molt bé, un dels seus companys de clase va connectar amb ell de seguida i ara han anat a aquest concurs per a mostrar el que va reure el xic i concenciar a tots d’una cossa que li passa a molta gent.

  No em pareix bé que li passe a gent, pense que tots som iguals, tenim els mateixos drets. A mi personalment mai m’han fet bullying ni tampoc el fet. Els que ho reciben s’han de fer algo per a que paren, comentar-se’l als seus pares, als professor i segur que ells fan alguna cossa per a que no li passe res al xic o xica. Des de que som petits en l’escola ens s’han de educar per a que això no passe, tot seria millor, no tenim necessitat de amargar la vida d’algú per a ser feliços. Hi ha persones que ho passen molt mal per cosses com aquestes, hi ha que intentar evitar-ho com siga.

 15. Leo Goldman

  Vinc a escriure un rap antibullying de unes xics charli i
  leondre que van anar a un concurs de televisió leondre va
  ser el qui composo aquest rap de antibullying ja que quan el era menut li feien bullying però tot va començar a canviar quan es canvi de col·legi

  Ami me a agradat molt el la lletra como li han cantat estos xic son molts bons i jo crec qui triunfessin molt a final li van a dar el boton de oro perquè era una forma única de cantar rap y cantar pop o no se qui serà jo pense que si lo merecian el boton de oro però molt merecido

 16. Pau Kollontai i Adrian Zetkin

  Hola anem a comentar aquest comentari que va sobre un rap que tracta del bullying que la a fet un xiquet cridat Leondre que ha fet el rap per a desaogar-se perquè a ell li han fet bullying. I ells perquè son dos Leondre i Chalrlie dos xiquets que composen un rap anti-bullying que als jurats li agraden molt.

  Aquest vídeo ens a agradat perquè el xiquet se expressa molt be. A l’hora del rap els dos xiquests han estat molt be i molt relaxats.

 17. begoña beker

  Aquest vidío va de el bullyng que no hi ha que usar-lo en les persones que no hi ha que maltractar a ningú perquè se encerrant en si mateixos i no eixir de el temor i de la vergonya i debegades maltracten per maltractar perquè aunque els digen que no tenen res que no poden donarles res ells seguixen i debegades es burlen de els seus pares i aquest vidío sols bol dir que no hi ha que maltractar a ningú que si bols desaogarte con algu que no lo fases que lo unic que tens que fer es meterte en la musica deixarte llevar per lo que sents o simplemen conatle a algu el que te pasa però que no te desaoges en ningú asta que devegades simplemente es tan grande el bullyng que algunes persones es suiciden i solo vol dir que no se aga el bulling que es mal .

  Jo crec que el bullyng es mal perquè sempre ban a per el mas debil però sempre ba en grup perquè els da por ir sols perquè enberitat se escoden de algo que les pasa i lo expresan am altrs persones pegandoles etc i no crec que això este gve no hi ha que estar orgullos daixo perquè pot llevar al suïcidi i parte ningú se mereix que el tacten deixa manera i molt meinx que el jutgen ni a la segua mare ni a ell perquè ells no tenen culpa de com an nascut ni perquè bisquen asi que algunes persones que sufren bullyng també sufren perquè no tenen lo que bolen no tenen diners y pues eso ya es bastante mal para que despres benga ningú a arrinarle el dia no esta be i jo me niego a que es fasa el bullyng estic encontra perquè ells no lo sufren .

  Ami ma agradat molt la musica i canten molt be

 18. Retroenllaç: Els punys no parlen 2014-15 | Els punys no parlen

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s