Assetjament sexual al carrer

Campanya xilena de l’Observatori contra l’assetjament al carrer.

Anuncis

19 comments

 1. Leo Goldman

  Tracta de un pedòfil que se sembla al personatge malvat de un joc de por anomenat slenderman.
  Bo el vídeo tracta de que a la xiqueta petita, arriba un senyor gran i pederasta que lo únic que fas
  es aprofitar de la xiqueta petita que saca el mòbil i li fas fotos a la xiqueta això es assetjament sexual carren i això es violació i també di que no es culpa de les xiques es culpa de qui agredeix.

  Si això de passa demanar ajuda a les altres persones que estan al voltant teua saca la veu i denuncia a la fiscalia al PDI i a les carabiners digues-ho perquè es important que tot el mon lo sipa i te ajude
  contra el assetjament sexual del carrer.

  Mi opinió esque no vagin sola que vagin acompanyat de algun dels teus amics o amigues.

 2. Richard

  Aquest vídeo tracta del assajament sexual al carrer i com has d’actuar si et passa, aquest vídeo et diu que si una persona desconeguda et fa comentaris sexuals,esta envaint el teu espai o usant el seu mòbil per a fer-te fotos sense el teu consentiment. El que tens que fer es buscar suport, enfrentar-ho,sacar la veu i denunciar-ho a la Fiscalia,PDI o Carrabiners,compartir-ho para que no torne a passar i para que tots i totes ens unim per a combatre l’assajament sexual

 3. Nerea Roussel i Noelia West

  Hola, som Nerea i Noelia i anem a comentar el vídeo de “Assetjament sexual al carrer.”.
  A vore, nosaltres pensem que per una part, està mal, però per l’altra que està bé. Està mal perquè és un assetjament sexual i a vegades cansa i es passen molt; però n’hi han vegades que si estiguem mal o ens passa alguna cosa i ens diguen coses així, ens fa sentir bé o que ens agrada perquè ens fa sentir bé que a la gent li atraigam físicament… que no a soles et ten que dir paraules malsonants, et puguen dir a soles: bonica o guapa, i a tu et senta bé perquè et fa sentir-te valorada i més dona.
  No ens ha paregut bé quan el xic agafa el telèfon i li fa una foto per baix de la falda, això és una animalada, i en tot cas, podria fer-lo si ella el permet i si no estan en públic.
  Ha fet molt bé la xica quan ja s’havia cansat de que no pararen de dir-li i fer-li totes eixes coses, que s’enfrontara a ell i a dir-li de tot, i que el parlara a tot el món i tots l’ajudaran i també que el denunciara o algo d’això.
  S’ens anem, bon matí, sus vulguem molt <3<3

 4. roxana wolf i valeria woolf

  Hola som Roxana i Valeria i anem a comentar assetjament sexual al carrer.
  Que es tracta de una xica,que sofreix acos sexual,i es sent mal perquè no sap que fer,pero ella lo afronta i diu que ella no li agrada el acos sexual.
  Hoi en dia,el acos callejer se volt una costumbre,ja que ahora se diu sense pensar,moltes persones no son capaços de afrontar la situació,i deixa que les persones hagen eso.
  Valerià i Roxana:la nostra opinio es que les persones que estén abusades sexualment,no se dejen vergonyar,i que diguen que NO MES i li diguen a un familiar de confiança.
  Perque desde el acos,es pot pasar al masclisme o a cosas peor,no som menis que nadie,i no tenim perquè deixar que nadie nos pise,perquè nadie mereix que li diguen i toquen cosas que no li agraden.

 5. Pablo Thomson

  En aquest vídeo t’ensenyen que és l’assetjament sexual al carrer i com et pots defendre d’això ja que no és culpa teua perquè tu no has fet res per a que et passe això i que per a fer que et deixen en pau s’ha de reunir la suficient força i t’has de recolzar amb la gent del voltant i intentar dir-ho sense preàmbuls. I si es sofrix un assetjament sexual al carrer cal denunciar-lo perquè el pitjor que pots fer és no dir-ho i guardar-t’ho.

 6. sandra beker

  Aquest vídeo tracta de la violència callejera. Aquest vídeo te explica de que com tens que actuar quan algun home desconegut et fa comentaris sexuals,te obliga a ver coses que no vols,et fa ros aments , utilitza el seu mòbil sense el teu consentiment etc .La primera cosa que tens que fer es buscar apoyo, a continuació tens que traure la veu , denuncia’l a la Fiscalia,PDI , o Carabiners i cover-salo i així totes les persones ens unim per a combatis el acoso sexual callejero.

  La meua opinió es que totes les persones tenim que lluitar amb la violència de genere la violència callejera.Els homes de hui en dia no respecten a les dones i m’agradaria que els homes ens respectaren i també es respectaren entre ells. Si ens unirem tots podríem juitar amb la violència de genere .Algunes xiquetes quan van per el carrer a soles algun home me µjor li podria dir algun comentari sexual, però quan veus aquests vídeo ja saps com actuar quan algun home et fasa això.

 7. Lucia Tristán

  Aquest vídeo tracta de l’abús al carrer. Hi ha una dona que està al carrer i s’apropa un home que l’assetja. El vídeo diu que si algú et vol vore alguna part del cos íntima, que et diguen coses al carrer… no s’ha de deixar passar. Hem de comunicar-ho a les persones més properes que tinguem perquè no assoles és assetjament, també és violència.

  La meua opinió és que la dona ha fet bé en contar-ho a la gent i en denunciar l’agressor, perquè també li ho estarà fent a una altra persona. A vegades és difícil contar el que passa, però si no ho contem és molt complicat parar a la gent que fa abús.

 8. Izan Becker

  El vídeo és molt interessant. Això de fer-li fotos a les zones íntimes o dir-li coses sexuals és molt fort. Al principi passes d’eixa persona però quan continua darrere de tu, es fa pesat i et fartes.

  Una persona que fa coses com eixa ha de ser un degenerat perquè no és normal. Açò és de ser un pervertit en tota regla.

  Jo mai faria una cosa semblant.

 9. Lucia Becker i Rubén Kent

  En aquest vídeo he observat que moltes persones del mon violen a les xiquetes, per que per exemple li agrada el seu físic.

  Per això el que dic aquest vídeo te raó per que amb molta gent es pot cobrir dels violadors.

  La nostra opinió es que devem cobrir també nosaltres a les xiques que sufren el acós sexual, perquè a nosaltres si ens passara aixó ens agradaria que ens atjudaren.

 10. Cristian Becker

  Aquest vídeo és, com moltes altres campanyes, un suport a aquelles persones que pateixen assetjament al carrer (principalment destinat a les xiques, una altra mostra de la desigualtat de gènere; perquè no pot aparèixer un home que és assetjat per una dona?).

  En aquest cas és un anunci fet a Xile per tal d’animar les persones que tenen problemes al carrer a que demanen ajuda, per tal de defensar-se a si mateixes i d’eliminar aquest tipus de comportaments de la nostra societat, que demostren les carències polítiques de totes les societats del món en general, incapaces d’eradicar els comportaments nocius per a la nostra pròpia espècie. «Jo promet, jo faré,…» són alguns dels arguments més utilitzats pels polítics actuals, que l’única cosa que busquen és el seu propi benefici i que, encara que prometen millores econòmiques (que després no acompleixen) mai parlen sobre les millores de la qualitat de vida i de la seguretat amb que hauríem de viure, sense por a cap tipus de violència (assetjament al carrer, que ens furten la bossa, que persones indesitjables ens furten el mòbil,…), i tot això és una cosa que jo pense que s’ha quedat en un plànol de prioritat nul·la, superposant sempre la suposada arribada de l’eixida de la crisi econòmica i la creació de llocs de treball.

  Podem dir aleshores que el problema no està en les persones en si, sinó que el problema el provoquen les persones que estan al poder i, a més a més, ignoren la seua presència i la seua solució.

 11. Rosa Sanchis

  Hola Cristian,
  hi ha moltíssimes entrades en els tres blogs que porte. Per què no busques una entrada que t’interesse de veritat i la comentes sense repetir l’argument de sempre contra els polítics de torn o contra el sistema educatiu?

 12. begoña beker

  El vídeo tracta del assetjament sexual als carrers et vol dir que no es agradable perquè ens afecta tot el que ens diuen i aquest vídeo et vol dir també que lo denuncies que estas en el teu dret a denunciaro perquè es assetjament cuan tobligen a ver coses que no vols ver o cuan tobligen a fer coses que no vols .

  Jo crec que això no pot ser perquè a nosaltres no ens agrada que ens diguen totes les coses que ens diguen si se posaran en el nostre joc no els faria tanta gracia ni dirien tantes coses perquè al fi i al cap no ens agrada gens .

  La musica s’acopla a la veu i es com que te impulsa a ue si te pasa això el denuncies

 13. danielmill352

  Aquest vídeo ens parla de l’assetjament sexual vagarívol i es violència.
  Ens posa exemples com aquests:
  -una persona desconeguda te fa comentaris sexuals.
  -envaeix el teu espai personal amb tocaments sexuals.
  – utilitza el teu cel·lular sense el teu consentiment.
  -te obliga a ver coses que no vols ver.
  També ens posa una solució per a detindre aquest assetjament: denunciar en fiscalia, PDI o carabiners.
  Aquest vídeo em pereix molt interessant per el cas que ens proposen.

 14. neil mot

  Aquest vídeo tracta sobre el assetjament sexual del carrer i fa que moltes persones agredeixen a dones i donen raons i motius per a ajudar a aquestes dones que sufreixen assetjament sexual i los homes que ho fan no pensen com es sent esta xica però ells solament pensen en lo que ells volen que es agredir a la dona per a ell disfrutar i es pot evitar ajudant a la dona.
  Continuara…

 15. Begonya Bécker

  Hola, anem a fer un comentari sobre un tema molt interessant.

  El vídeo tracta de l’assetjament sexual als carrers i et vol dir que no és agradable perquè ens afecta tot el que ens diuen i ens ensenya també que ho denuncies, que estàs en el teu dret a denunciar-ho perquè es assetjament quan t’obliguen a vore coses que no vols vore o quan t’obliguen a fer coses que no vols.

  Jo crec que això no pot ser perquè a nosaltres no ens agrada que ens diguen totes les coses que ens diuen. Si es posaren en el nostre lloc, no els faria tanta gràcia ni dirien tantes coses perquè al cap a i a la fi no ens agrada gens.

  La música s’acopla a la veu i és com que t’impulsa a que si et passa això ho denuncies.

 16. Daniel Mill

  Aquest vídeo ens parla de l’assetjament sexual vagarívol i es violència.
  Ens posa exemples com aquests:
  -una persona desconeguda te fa comentaris sexuals.
  -envaeix el teu espai personal amb tocaments sexuals.
  – utilitza el teu cel·lular sense el teu consentiment.
  -te obliga a ver coses que no vols ver.
  També ens posa una solució per a detindre aquest assetjament: denunciar en fiscalia, PDI o carabiners.
  Aquest vídeo em pereix molt interessant per el cas que ens proposen.

 17. Neil Mott

  Aquest vídeo tracta sobre l’assetjament sexual del carrer. Aquest fa que moltes persones agredisquen a dones. Al vídeo donen raons i motius per a ajudar a aquestes dones que sofreixen assetjament sexual. Els homes que ho fan no pensen com es sent esta xica sinó que solament pensen en el que ells volen, que és agredir a la dona per a ells gaudir. L’assetjament es pot evitar ajudant la dona.
  Continuarà…

 18. neil mot

  Aquest vídeo tracta sobre el assetjament sexual del carrer i fa que moltes persones agredeixen a dones i donen raons i motius per a ajudar a aquestes dones que sufreixen assetjament sexual i los homes que ho fan no pensen com es sent esta xica però ells solament pensen en lo que ells volen que es agredir a la dona per a ell disfrutar i es pot evitar ajudant a la dona.

  Esta bé que la gent no puga fer assetjament a les donen que passen per el carrer ja que no li agrada a ningú este comportament i si ho farien a la seua mare no li agradaria, aquestes persones no es relacionaran amb els dones de ninguna manera perquè ells no pensen en lo que ella sent o pensa.

 19. Retroenllaç: Els punys no parlen 2014-15 | Els punys no parlen

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s