Animades a la diversitat

El que val per a Buenos Aires, val també per a València.
I tu què fas?, simplement toleres o vas més enllà i respectes les diferències i actues perquè tot el món puga ser ell@ mateix@?

6 comments

  1. roxana wolf i valeria woolf

    Hola som Valeria woolf i Roxana wolf i anem a comentar el video de animades a la diversió.
    Es un vídeo que tracta de una ciutat Buenos aires que te la llibertat de elecció,i son libres de expressar com vull,ja que tenen que viure al margén de la felicitat perquè les persones solament sàpiguen discriminar, insultar, i encontrar diferencies en les persones, perquè no puguem estar tots,en una comunitat sin importar la diferencia de gustos,la diferencia de sexo,la diferencia de persones?

    En aquest vídeo això et ensenya i després de bore tants vídeos de discriminació, racisme, bullin o cual sevol tip, de medi-da que ses utiliza per fer sentir mal a la gent, pense que tenim una vida, no la desperdicies haciendole la vida impossible a altra persona.
    No es ninguna malaltia,que et gusten les xiques,o a un xic que le agraen els xics,solo es tu eleccio,i si a eses persones les agraden,tu lo has de respetar.
    Valeria:em pareix molt be que en argentina,buenos aires esten utilizant ese sistemapera les persones que tingan diferencia en si,i ma agradaria que aquell sistema lo implantaran en totes les parts del mon.
    Roxana:el video me ha paregut,intresant ja que ens enseña com avancem en la sicietat,i com ens ajudem uns a altres.

  2. pau claramunt

    Animades a la diversitat

    En aquest vídeo això et ensenya i després de bore tants vídeos de discriminació, racisme, bullin o cual sevol tip, de medi-da que ses utiliza per fer sentir mal a la gent, pense que tenim una vida, no la desperdicies haciendole la vida impossible a altra persona.
    La meua opinió personal es que dona igual la sexualitat de qui siga.

  3. Pau Kollontai i Noelia Cambrils

    Anem a comentar aquest vídeo, tracta sobre la ciutat de Buenos Aires, en el vídeo apareix diferents persones, amb diferents gustos.
    Hi ha una part del vídeo que ix un xic que vol ser una xica, i li insulten: ”maricón, machona…” El tracten com si fora una malaltia,i estan discriminant constantment a les persones que lis agrada el seu mateix sexe.
    De normal a les persones que discriminen son: lesbianes, gays, bisexuals, trans, intersexuals i queer. Per això el col·lectiu ”LGBTIQ” lluita per els seus drets.
    En Buenos Aires conten amb atenció Integral de la salud per a persones trans. També en la constitució reconeix i garantitza el dret a ser diferent.

    La nostra opinió es que no hi ha que discriminar a les persones que no son heterosexuals.

  4. Raquel Stone

    Salutacions! Volia destacar un comentari que diu el vídeo: “Volem respecte”. Al meu parer això és imprescindible en la nostra societat. En tot, crec jo, no sols en aquest àmbit. En relació amb la orientació sexual de cadascú, és la persona la que ha d’elegir i, ens pot semblar bé o malament, estar d’acord quant a això o no estar-ho, però sempre hem de mostrar respecte i mai marginar ningú per ser gay o lesbiana. Podem no compartir la seua decisió, si és familiar nostre o amic/amiga íntim/íntima, però mai hem de fer-li sentir malament, perquè que tinga una orientació sexual o altra no afecta altres coses, no ha d’afectar les relacions familiars o amistoses. I si la persona amb altra orientació no forma part de la nostra vida (un famós, amic del cosí del meu amic, etc…), al meu parer no és quelcom que ens incumbisca. La meua conclusió és que pensem com pensem el respecte ha de ser el protagonista.

  5. Lucia Becker i Rubén Kent

    Aquest vídeo va sobre la discriminació sexual.

    A nosaltres ens ha impactat el lloc on parla de els insults que la gent diu a les persones que no són com elles, perquè a mi al col·legi me deien marimacho, perquè jugava al futbol amb els xics i passava més temps amb els xics que amb les xiques.

    Quan me deien això jo m’enfada molt perquè a mi m’agrada molt el futbol i no vuic que perquè m’anomenaren marimacho jo tinguera que canviar els meus gustos.

    Això eren tots els dies aleshores quan me’l repetien jo no les feia cas.

    També coneixem a un xiquet que pareixia que se comportara com una xiqueta. Aleshores de vegades algunes persones li insultaven diguen-li marica i xica.

    Per-ho sempre hi ha algú que li defèn, desde entonces no li van volver a insultar.

    La nostra opinió es que no devem de insultar a les persones, si no que hi ha que ajudar-les.

  6. Retroenllaç: Els punys no parlen 2014-15 | Els punys no parlen

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s