5 comments

 1. Cristian Becker

  Aquest vídeo ens mostra diversos tipus de persones, amb personalitats i maneres de ser molt dispars i que poden parèixer o ser considerats menys del que altres són, encara que això no és veritat.

  Tot el món és igual i tots tenen els mateixos drets. No perquè una persona siga millor o pitjor en un aspecte concret ha de ser considerada inferior o incapaç, ja que probablement hi haurà centenars de coses que aquesta persona puga fer millor que les persones que l’assetgen.

  No considere que aquest tipus de comportaments siguen propis d’una persona que sàpiga pensar per si mateixa, sinó que s’apropen més a ser simis semi analfabets, que no saben ni discernir entre una acció roïna i una d’egoista.

  La meua opinió és que el problema el té el nostre sistema educatiu, totalment antiquat i corrupte, que no pareix que estiga dissenyat per formar persones, sinó per convertir-les en una societat inculta i incapaç de decidir per si mateixa, per tal d’aconseguir la seua perpetuïtat en el poder i continuar enfonsant aquest país en la misèria.

 2. begoña beker

  Pues aqurest vidie tracta de les persones que cometen errors i debegades fan el ridicul pero no pasa res perque tot el mon bolga o no sepre fa el ridicul am el amigs o en casa o encualquier lloc i el que el bideo diu es k no deus ni pots insultar a una persona perque aiga cometit un error y que no pots pegarle ni deixarlo en ridicul perque son persones igual que tot el mon i es mereixen un respecte.

  La megua opinio es que algunes persones se cren mes que altres por la raza por la forma de ser es a dir per como son y es cren mes que ells y aixo no es veritat ningu es mes que ningu pero tampoc es meinys que no es pot tractar a la gen com et one la gana els tens que tractar am respecte perque ells no et tracten mal esa es la megua opinio que aunque sean negros blancos feos guapos gordos flacos que mas da serios alegres etc no es pot acribillarles .

  I la musica esta molt be perque no et altera ni res i per aquest vidio esta molt be es relaxant .
  Ami ma agradat molt .

 3. abi beker

  Aquest vide va per a les persones , per a totes les persones , perque ningu es perfecte.

  Totes les persones hem cometit algu fall alguna vegada , i este vide ens demostra que aunque les persones no son perfectes per lo mens intenten les coses.

  Tambe es tracta del bully , hi ha persones que no sauen valorar els demes que aunque els altres fagan el correcte . Hi ha persones que pensen que se pensen que si no0 fas sufrir a nadie es que no eres popular o algo asi , pero ells no se dan conta de que fan mal al agredir als seus companys , amics , coneguts o simple ment algu xiquet o xiqueta que pasa per el seu lloc .

 4. Lucia Becker i Rubén Kent

  Aquest vídeo representa els sentiments de les persones a les que li fan bullying.

  Aquestes persones són com són i la gent no te que obligar-les a ser perfectes.

  Anem a intentar tractar millor a les persones com elles perquè encara que siguen diferents tenen el

  dret a ser respectades com respectem a les altres persones.

  També en aquest vídeo observe que hi ha gent que no es justa amb els persones que no són com ells.

  Per exemple: En aquest vídeo a les persones que tenen problemes de intel·ligència, de salud, que no

  són perfectes en la forma de la cara…

  Per això tenim que respectar a les persones que són així.

  La nostra opinió és que tenim que fer un gran esforç per a que no hi haja’n més problemes com

  aquest.

 5. Retroenllaç: Els punys no parlen 2014-15 | Els punys no parlen

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s