9 comments

 1. SHEILA NELKEN

  Hola, aquest vídeo tracta sobre el racisme que hi ha al món. És un vídeo que prepararem alguns grups de l’institut per a representar aquesta cançó. Aquesta menciona el racisme, el masclisme, la desigualtat, la diferència del color de la pell o de la forma de pensar, els diferents països del món, les diferents cultures, les diferents religions, els diferents pensaments, etc.

  Pense que el que diu el vídeo té molta raó ja que hi ha molta desigualtat entre homes i dones, negres i blancs, africans i americans, etc. Sobretot en països asiàtics com Irak o Iran, o el alguns països que quasi no sabem que estan, que no apareixen al mapa. Als mapes ixen xifres del nombre d’habitants, però no de la xifra de desigualtat o racisme i masclisme que hi ha. És com si no li donarem importància, és que no fem res al respecte, ni tan sols a la gent que de veritat li importa, a soles uns pocs, i a la terra som molts, hem de saber defensar el que de veritat importa i no amagar-nos per qualsevol ximpleria.

  La conclusió d’aquest vídeo és que et trobaràs a tot tipus de gent al teu voltant i has d’acceptar els seus gustos, les seues decisions, inclòs alguna cosa que ells no són lliures d’elegir com el color de la seua pell o el país on han nascut, en referència a això el vídeo mostra com molta gent diferent canta i baila demostrant el missatge que ens volen donar a tots i totes.

 2. Ainhoa Mott

  Aquest vídeo és un vídeo de l’institut Isabel de Villena, el nostre institut, i tracta de que els professors elegien a unes classes de cada curs i eren els que cantaven una cançó per un dia especial, el dis de la Pau, però no una cançó qualsevol sinó una contra el racisme, la igualtat de les persones, el masclisme, etc. Cada curs cantava un tros del rap anomenat ”reegae contra la intolerància” tots a l’escala de l’institut, els grups que participaren eren 1a, 2a, 3a, 3c, 4a, els professors de l’institut i alguns pares i mares de l’ampa que estaven darrere animant. Varem gravar tres vegades el vídeo i a la tercera volta, haviem de tirar els cartells de les colomes de la Pau que ens varen donar.

  Pense que aquesta activitat està molt be respecte a el missatge i a la cançó perquè és una cançó amb molt de sentiment i amb molta força i a demés que aquesta, és molt bonica per la seua lletra, la qual diu que no hi ha que donar-li dret al racisme ni al masclisme, ni tan sols a la discriminació i que tots i junts podem canviar el futur d’aquestos problemes racistes que afecten a moltes persones del nostre voltant.

  La meua conclusió és que participem tots a fer aquestes activitats, que són molt boniques i tenen molt de sentit i que hi ha que participar també a canviar les coses dolentes de la terra i a deixar les bones que si volem, podem rectificar i millorar el nostre futur.

 3. Lucia Tristán

  Aquest vídeo es tracta d’un rap contra el racisme la lletra te sentit respecte del que va la cançó. Al vídeo ixen tots els alumnes des de primer fins quart d’ESO. Els professors també ixen i les mares i pares que fan l’AMPA també ixen.

  La meva opinió es que es una activitat per millorar el que passa amb el racisme i els alumnes també han estat animats i segur que s’ho passaren genial. Aquesta activitat està molt ben feta es musical i respectuosa. Perquè la gent que li fa burla a les persones que són de color que els insulten o diuen que no tenen els mateixos drets son irrespectuosos. El racisme es deuria acabar ja.

  Aquest vídeo m’ha fet pensar que s’hi alguna vegada me regut d’alguna persona de color ho e fet mal perquè son igual que jo assoles canvia el color de la pell.

 4. Ernesto Goldman i Adrian Zetkin

  És un vídeo molt divertit amb una bona lletra de cançó, ix molta gent que és solidària. Totes les classes que han participat, sabent que ho anaven a pujar a You Tube tenen molta valentia. Este vídeo es va fer pensant en el dia de la Pau,en contra del racisme ,machisme etc… Perquè imagina’t que el teu te’n vas a un país i estan en contra teu perquè eres d’un altre país.

  Opinió d’Ernesto Goldman:Es un vídeo amb molta personalitat, i és molt bona idea eixa cançó per al dia de la PAU.

  Opinió d’Adrian Zetkin:És un vídeo molt solidari i sorprenent perquè la valentia de les persones al fer eixe vídeo és molt valuós.

 5. SANDRA DE BURGOS

  Hola
  Aquest video tracta del racisme, aquest video lo han protagonizat els nostres compañs del isabel de villena i han cantat un rap contra el racisme ,perque en espanya hi há moltes persones que discriminen als que son d’altres paisos ,CONTINUARÁ

 6. CINTIA tristan

  Hola
  Este vídeo tracta de un rap que tracta del racisme, la lletra te sentit,
  haver si amb aquest rap no hi ha tant de racisme en el mon per que tot som iguals .

  La meua opinió es que no tindria que existir el racisme per que per exemple no esta bé
  que una persona que es blanca no té que insultar a un negre o que un negre insulte a un blanc.
  Dona el mateix de que color som.
  Esta mal reirse dels demes sense ningun motiu (CONTIUNARA)

 7. Malena Rousser

  Hola, aquest vídeo tracta del rap contra el racisme, en el que van participar els alumnes i profesors del isabel de villena. Fer aquest vídeo va ser una bona idea perque d’aquesta manera lluitem contra el racisme que hi ha en el nostre pais i en el mon. Molta gent del tot el mon pensen que els persones que son de diferents colors de pell o de diferents religions no tenen que tener la mateixa oportunitat que altres persones.

  La meua opinió es que aquest vídeo te mota raó ja que hi ha mota desigualtat entre persones de diferents color de pell o de diferents paisos.

 8. Pau Claramunt

  RAP CONTRA EL RACISME

  -Hola, aquest vídeo tracta sobre el racisme que hi ha al món. És un vídeo que prepararem alguns grups de l’institut per a representar aquesta cançó. Aquesta menciona el racisme, el masclisme, la desigualtat, la diferència del color de la pell o de la forma de pensar, els diferents països del món, les diferents cultures, les diferents religions, els diferents pensaments, etc.

  -Pense que aquesta activitat està molt be respecte a el missatge i a la cançó perquè és una cançó amb molt de sentiment i amb molta força i a demés que aquesta, és molt bonica per la seua lletra, la qual diu que no hi ha que donar-li dret al racisme ni al masclisme, ni tan sols a la discriminació i que tots i junts podem canviar el futur d’aquestos problemes racistes que afecten a moltes persones del nostre voltant.

 9. Nerea Roussel i Noelis West

  Hola, som Nerea i Noelia i anem a comentar el vídeo de “Rap contra el racisme. Al L’ies Isabel de Villena”.
  No és una cançó qualsevol sinó una contra el racisme que hi ha al món, la igualtat de les persones, el masclisme, etc. Està molt bé fet i organitzat; en cada part de les escales n’hi han diferents grups i en samarretes de diferents colors, n’hi havien grups des de primer fins a quart, incloent als professors (encara que ells no portaven samarretes de colors com els alumnes).
  Cada grup, cantava d’una manera i ballava també distint. Aquesta activitat està molt bé respecte al missatge i a la cançó perquè és una cançó amb molt de sentiment i amb molta força i a demés de que, la lletra rima i pega molt, i han sabut fer-lo ordenadament i coordinat per a que cada grup eixiran en el moment oportú.
  Als que són d’altres països, que venen de fora, els haurà encantat perquè els estem defenent i els estem demostrant que lluitem per ells i els respectem, que tots tenim drets a tindre amics, a viure bé i sense problemes, tot deuria de ser felicitat.
  Tots han participat i això està molt bé, mentre més ens ajuntem, més anem a fer.
  Adééééééééu xuliiiiiiisss, us vulguem, bon matí. ❤

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s