For The Birds

Anuncis

4 comments

 1. Julud Thompson

  Hola bon dia,

  Aquesta entrada tracta sobre la discriminació, la por a les coses diferents i la ignorància que tenen alguns. El vídeo és com una espècie de faula ja que la història té com protagonistes animals i al final hi ha una moralitat que t’ensenya sobre la vida.

  El vídeo és un curtmetratge de Pixar i són uns pardalets blaus i xicotets que es posen en un cable d’electricitat i comencen a barallar-se per el lloc i en meitat de la baralla apareix un pardal molt gran, també és blau i també té el mateix plomatge però que pareix un poc “diferent” i tots els pardalets xicotets comencen a burlar-se d’ell, a criticar-le, no volen estar prop d’ell etc. I al final els únics perjudicats són ells ja que ixen disparats i es queden sense eixe plomatge tan característic i el que es va burlar al final va ser el pardal gran. Sempre diuen que el que riu l’últim riu el millor no?

  No puc evitar comprar aquest vídeo amb les situacions que pateix molta gent que sofreix bullying. El vídeo relata l’historia d’un pardal que es discriminat per el seus companys per ser “diferent i especial” però això és també el que passa amb molta gent que no entra en “l’esquema” que la societat ha marcat de persona normal. Hem d’evitar aquest tipus de pensament ja que la diversitat és una de les millors cosses que hi ha al món, perquè si fórem tots igual la vida seria molt avorrida i personalment a mi no m’agradaria viure amb gent que és clavada a mi, no hi hauria distints tipus de pensaments i crec que si et cenyeixes a un tipus de pensament a soles no aprendries res, qualsevol tipus de cultures desapareixeria, i quina gràcia tindria viure en un món així?

 2. Pau Goldman

  EN GRUP ÉS MILLOR

  Aquest vídeo tracta de una serie d’animals que estaven soles i quan un altre animal més gran se’ls anava a menjar crida als seus amics per a que l’ajuden i així aconseguir defensar-se de l’altre animal que els volia atacar.

  Lo que el vídeo vol dir és que es millor anar en algun company o algun amic abans que anar soles perquè si no, si et molesten pots demanar ajuda a un amic que vaja al teu costat i arreglar el problema sense acudir a la violència.

 3. Luismi de Gouges

  For The Birds

  El vídeo tracta sobre un grup de pardalls blaus que es posen en el cable de la llum.
  De sobte apareix un pardall gran y ells es comencen a burlar de ell, pero ell
  no enten les burles y va al cable, per força de la gravetat el cable va anat cauent fins que els pardall xicotets farts espenten al pardall gran fora, per l’efecte “tiraxines” els pardall son llançats cap a
  dalt amb tanta força que perguen les plomes.
  El pardall gran es rigué perque ells no tenien plomes.

  No he entes que clase de pardall era el gran y tampoc he entés que te que vore amb mediació
  però me ha agradat.

 4. Pau Goldman

  FOR THE BIRDS

  El vídeo que acabe de veure tracta d’un grup de pardals que estan en un cable de la llum. De sobte apareix un pardal diferent a ells més gran. Tots els pardals comencen a riures de ell, i de sobte el pardal gran es cau del cable i els xicotets en conte d’ajudar-lo el començen a picar els dits per a que caiga i quan cau els pardals xicotets eixen volant cap a dalt i es queden sense plomes i el pardal gran es riu de ells.

  No he entès el significat del vídeo pero m’ha agradat, ha sigut entretingut. M’agradaria saber que tipus de pardal es el gran. Vos recomane veure el vídeo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s