En grup és millor

Anuncis

12 comments

 1. SHEILA NELKEN

  Hola, aquest vídeo tracta sobre una sèrie d’animals que necessiten ajuda i la resta de la seua espècie o grup l’ajuda per tal d’obtindre un resultat millor. La primera escena són uns pingüins que estan a una plataforma de gel en mig del mar, i una balena es dirigix a menjar-se’ls, ells tots convençuts del que han de fer s’agrupen al costat de la plataforma on no està la balena per tal de que s’estampe i ho aconseguixen, altra de les situacions són unes formigues que caminen totes en fila, però a una de sobte se la està portant l’alé d’una altre animal, elles es fan totes una bola perquè l’animal que se les vol menjar ho intente i s’ofegue, perquè van totes en grup.

  Pense que a aquest vídeo el que volen raonar és que quan una persona necessite la teua ajuda, no se’l negues i si una altra et dona la seua ajuda tampoc s’ho negues. Aquests molts casos de escenes així d’animals són reals, ells s’intenten ajudar entre ells i acomiadar a qui ho necessite a la seua “colònia”o grup, a diferència de nosaltres quan vegem a una persona plorar o que està trista tampoc hem d’intentar solucionar-li el problema, però si aconsellar-la i intentar que el motiu per el que aquesta està doluda saber-ho i intentar ajudar a alguna cosa.

  La conclusió d’aquest vídeo és que si veus i sents que una persona necessita la teua ajuda no digues que no, i si et demana ajuda necessària intentar acomiadar-se per lo menys al seu motiu, ficar-se al seu lloc i fins i tot tot en grup ajudar-la.

  • Ernesto Goldman

   Lo que ha dit aquesta persona me a pareixcut molt bé la gent te que protegir aquestes coses per a millorar la humanitat en tots els sentits jo apoyo a SHEILA.

 2. Ainhoa Mott

  Aquest vídeo tracta sobre uns animals que treballant en grup aconsegueixen el que volen, és dir que com s’han posat d’acord per a fer alguna cosa, ho han aconseguit. En aquest vídeo ixen pingüins que estan a un iceberg i una balena se’ls vol menjar a tots junts doncs ells planegen el que poden amb la balena, es posen tots a un costat del iceberg i doncs la balena se’l clava. Un altre exemple és que uns carrancs i una gavina se’ls vol menjar també, doncs ells es posen d’acord i decideixen menjarse-la ells a ella en lloc de ella a ells.

  Pense que està molt bé el que fan a tots aquests casos perquè amb una tècnica més fàcil i molt més ràpida poden véncer a l’enemic tots junts. Tots dos en aquestos casos;el pingüins i els carrancs han fet molt bé en perdre una mica de temps i pensar una estratègia que no siga córrer i que se’ls menge la balena o bé la gavina. Aquesta qüestió és un poc complicada perquè has d’estar d’acord en que tu i els teus companys col·laboreu en aquest pla per a poder véncer a la persona que et vol véncer a tu.

  El vídeo està molt bé sobretot perquè t’ensenya que sigues lo petit que sigues, que siga qui siga, si treballes en equip aconseguiràs el que vols i molt més i que quants més sou millor per a vosaltres i pitjor per al que vol enfrontar-se amb tu.

 3. Jose Mot

  Aquest vídeo tracta de que és millor fer les coses en grups que assoles.
  Per a mi el que vol ensenyar aquest video és bó.
  1. En aques vídeo de primer apareixen uns penguins que per a que no sels menje una orca es posena un lloc del iceberg y eliceberg es gira pel pes i els penguins es salven.i en un altre uneshormigues se enconten en un os hormiguer y fense una bola tote juntes no poden entrar en la boca del os hormiguer aixíq que es salven.

 4. Luismi de Gouges

  EN GRUP ES MILLOR

  El vídeo tracta de com una serie d’animals sobrevivien gracies a la ajuda dels seus companys.
  Al principi apareguen uns pingüins que sobrevivien a l’atac d’una orca gracies a l’ajuda dels
  seus companys.
  En la següent escena,apareix un grup de formigues que ajuden a un company a no morir
  devorat per un ós formiguer ,asfixiant-lo.
  En la escena que segueix ,una libèl·lula es perd de camí però es salva gracies a l’ajuda
  de un altre grup de libèl·lules.
  En l’escena final , un grup de crancs aconsegueixen vèncer a una gavina que volia
  menjars els.

  No he antes be el vídeo però crec que vol dir que es mes fàcil afrontar els problemes amb ajuda.

 5. cintia tristan

  Hola
  Aquest vídeo va sobre que en grup es mes fàcil fer les coses per que entre tots es millor per que ens ajudem uns als altres quan te passa alguna cosa te poden ajudar entre tots,com quan el carranc esta en perill però entre tots li salven o quant a la formiga se la va a menjar l’os formiguer enseguida totes les formigues se fan entre totes una bola i així derroten al l’os formiguer.
  La meua opinió es que es millor fer coses en grup que tu soles,aun que sigues menuda
  si sou molts podeu amb tot.
  Bus recomane que feu les coses tots junts.

 6. Pau Goldman

  EN GRUP ÉS MILLOR

  Aquest vídeo tracta de una serie d’animals que estaven soles i quan un altre animal més gran se’ls anava a menjar crida als seus amics per a que l’ajuden i així aconseguir defensar-se de l’altre animal que els volia atacar.

  Lo que el vídeo vol dir és que es millor anar en algun company o algun amic abans que anar soles perquè si no, si et molesten pots demanar ajuda a un amic que vaja al teu costat i arreglar el problema sense acudir a la violència.

 7. Rubén Goldman

  Aquest vídeo tracta de que en alguns casos es millor estar en grup que sol,per els perills que ens poden ocurrir també per a passar el temps.

  També ens servix estar en grup per a defensar-nos de les insults que la gents problemàtica.

  En la primera historia apareix uns pingüins que els vol comer una orca però la orca es choca am un iceberg.

  En la segona historia es que unes formigues estén treballant una es ataca per un os formiguer y elles es defensen taponant.

  En la ultima un carrancs les va atacar una gaviota i els carrancs li alçen les pinces i el quiten les plomes a les gaviotes.

  A mi me pareix un vídeo molt bó per que es un exemple de com nosaltres podem defendre en grup i si algú xiquet problemàtic ens pega o ens fa algo que no es gusta ens podem defensar entre nosaltres.

  Jo es recomane aquest vídeo de veritat per que ens adonara de com podem defensar-nos entre nosaltres.

 8. rodrigo de burgos

  En un grup és millor

  AQUEST VIDEO TÉ 3 HISTORIETES

  La primera comença amb uns pingüins que estan en un tros de gel. De cop i volta se’ls acosta una orca assassina molt ràpidament i tots els pingüins es fan cap a una banda, llavors el tros de gel s’inclina i l’orca xoca contra el fragment gelat.

  En el segon, unes formigues estan entrant al seu formiguer. De cop i volta un ós formiguer vol menjar-se a l’últim animalet. Però aquesta, molt espavilada, avisa a les altres perquè l’ajuden. Les formigues, aleshores, fan una estratègia (formen una bola) i aconsegueixen enderrocar l’ós
  formiguer.

  En el tercer i últim, uns crancs passen per la platja. De cop i volta una gavina va en busca de un cranc xicotet de cop i volta el xicotet animalet va fer una senyal ràpidament tots els crancs s’agrupen i pugen les pinces per a fer-li mal i la gavina va xocar i se va quedar sense cap plomes.

  La meua opinió és que són uns vídeos amb una moralitat i és que en grup és millor sempre, és a dir, que 2 és millor que 1.

 9. Pau Claramunt

  EN UN GRUP MILLOR

  La primera a començat amb uns pingüins que estan en un tros gran de gel i de repent bé molt ràpid una orca per a menjar-los però passa una cosa molt inesperada, ¡POSEN TOT EL SEU PES EN UNA PART! I l’orca es menja tot el gel.

  La segona part va d’uns crancs que estan en la platja, una gavina veu a un cranc petit, el seu pare veu que la gavina va a caçar-lo i tots els crancs majors protegeixen al petit en la forma tortuga, posen les tenalles mirant capa amunt i li corten les plomes.

  La tercera (l’última) va d’un exercit de formigues, un ós formiguer se les vol menjar però… ¡FAN UNA PILOTA I L’OFEGUEN!

  La meua opinió personal es que es molt bé anar en grup perquè us podeu cobrir uns als altres.

 10. Nerea Roussel i Cerezo Marston.

  Hola, per fi som altra vegada Cerezo y Nerea; tornem per a parlar-os del vídeo “I’m smarts to travel in groups”. Ens pareix molt divertit aquest vídeo perquè representa que tots necessitem companya per a lograr els nostres propòsits a demès l’han expressat d’una manera molt divertida que capta l’atenció, per els dibuixos i per la manera que han fet el vídeo.
  Per primera vegada en tot el curs, puguem dir que aquest és el vídeo que de veritat ens ha agradat als dos i que no tenim que dir res mal d’aquest. L’únic, que després posa que és d’un autobús i nosaltres no pensàvem que fora a ser un anunci d’autobusos…
  La nostra opinió és molt bona, i tornem dient que és un vídeo molt bo, però ara ens tenim que anar perquè son les 09:23 i va a tocar la sirena en 2 minuts. Hui em fet poques línies perquè ens hem distrait veient altres vídeos jeje. :S

  S’ens anem, chaiitoo jiji el Cerezin i jo sus ameeem <3.

 11. Cristian Becker

  Aquest vídeo m’ha paregut una molt bona manera de transmetre una idea realment important, fins i tot als més menuts.

  Observem com, en diferents situacions, una sèrie d’animals es troben en una situació problemàtica que, estant sols no haurien resolt de cap manera. Veiem com la col·laboració entre els diferents individus d’un conjunt són capaços de superar qualsevol obstacle, cosa que no ocorreria si no tingueren cap companyia.

  Pense que, amb una representació audiovisual com aquesta, no sòls s’intenta fer riure els xiquets que veuen aquesta publicitat sinó que l’objectiu principal és conscienciar la gent de la importància del treball en grup i la cooperació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s