2 comments

 1. Adrian Zetkin

  Hola, sóc Adrian Zetkin i hui os vaig a parlar de un vídeo que es titula “La diferencia entre la simpatia i la empatia”.

  La diferencia entre la empatia i la simpatia es que la simpatia es estar amb algú i com as vist que a algú li han molestat o algo i hi ha segut simpatic amb esa persona que pateia per algú.

  I la diferencia de la empatia es que tu quan ves a algú que ho passa mal i et poses en el seu lloc i saps com ho passa i que està molt mal i li pots ajudar d´una manera bona i senzilla perquè saps que passa.

  Yo recomane aquest vídeo per que fa un poc de gracia i t`ensenya la gran diferencia que tenen les dos paraules aunque pareix que siga poca.

 2. Daniel WOLLSTONECRAFT

  L´os (l’empatia) ajuda al rabosot (la simpatia) que esta tristo, ajuda molt quan li va dir els 4 atributs de l’empatia sobretot l’atribut 4:Comunicar-li. Quan baixem per les escales que porten al quart fosc i veiem el rabosot (la simpatia) cal ajudar-li, prendre perspectiva del que esta passant, perquè l’empatia es comunicara amb la simpatia ha de sentir el mateix que la simpatia.
  La meua opinió és que hauria d’haver més empatia en la vida real ja que sol haver poca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s