4 comments

 1. Elena Stone

  Hola bon dia.
  Aquesta entrada tracta sobre la gent homofòbica.
  Si tu ets homosexual no tingues vergonya de ser-ho. La gent pot dir tot el que vulga.

  La veritat es que la gent que diu de tot sobre els homosexuals no te cap educació. Ells tenen diferents gust,però per aixo tens que discriminar-lo.
  La homosexualitat tindria que ser lo més normal d’aquest segle,hi han platges nudistes i la gent o bé normal,perquè aixo no te que ser normal
  Quan vegem a una parella homosexual els estranyem, però la veritat som iguals que nosaltres.

 2. teresa claramunt

  La veritat no puc saber com tanta gent pot discriminar a una persona a soles per tindre gusts diferents a d’ell. La homosexualitat deuria ser normal ja, tant moderns que deim que som però insultem i ofenem a gent homosexual que és de lo més normal en aquest segle.

  Com es pot veure al vídeo dos xics es donen la mà, en aquest cas si que eren homosexuals, però el que vull dir és que molts xiquets quan són xicotets, inclòs adults, pensen que si un home li dona la mà a altre home significa que són parella quan poden ser simplement amics. Aquestes persones viuen encara en l’època franquista.

  Si poguera acabaria amb tot això, però la paraula d’una xiqueta de 12 anys no conta mai. Molta gent pateix aquestos abusos, insults i discriminació per la recompensa de estar amb la persona que vol, patint dia a dia les burles del company del costat o de qualsevol altra persona, des de que es desperta del llit fins que torna a dormir-se, tot per a ser feliç amb eixa persona que tot el mon vol i que és tan especial que mataria per ella. Espere que tots hagueu entingut que senten eixes persones.

 3. Raúl West

  Jo crec que el que ha fet el xic de defendre agarrant-le la mà al que estaven discriminant a sigut una acció molt bonica perquè ningú a de discriminar a qualsevol persona siga el que siga gay, lesbiana, transsexual… cada persona es como es i el tenim que respectar aunque no ens agrade.

 4. roxana wolf

  Hola soc Roxana, i volia comentar aquest vídeo dèbit a que desde xicoteta he vist como persones del mi alrededor, sofrixen aquest tipus de coses.

  Aun que sean desconeguts para mi,no em pareix justo que la gent els insulten,o no els accepten.

  En aquest vídeo, ocurreix lo mateix, con tan bona fortuna els tenien amics que els van ajudar, contra el abuson.

  No entenc perquè molta gent discrimina als demès solament per els seus gusts, deberiem apoyarnos entre nosaltres si volem anar avans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s