Els tres porquets: Assertiu, Passiu i Agressiu.

Imagen 004

Coneixes el conte dels tres porquets? En el relat tradicional, el més treballador aconseguia mantenir sa casa en peu perquè l’havia construïda a consciència i amb bons materials.

En la nostra història, i de la mà d’Assertiu, Passiu i Agressiu, aprendrem que també la casa interior s’ha de bastir amb molta cura, i que les millors ferramentes per a construir-la no són ni l’agressivitat ni la passivitat.

Descarrega l’obra d’ací: Els tres porquets

I les Activitats

One comment

  1. almudena i aitor

    El conte dels tres porquets tracta de tres germans als quals la seua mare havia donat diners per a comprar-se cases i cadascun d’ells volien anar a viure a un lloc diferent. Els germans tenien caràcters diferents: Passiu no tenia les idees clares i es deixava dur pel que deien els germans; Agressiu culpava als seus germans de tot el que li passava i era un poc violent, i Assertiu era el mediador i intentava tranquil•litzar a Agressiu. També hi havia un llop que es disfressava per enganyar als tres porquets i poder menjar-se’ls.

    La nostra opinió és que la millor manera d’actuar i solucionar els problemes de la vida és fer-ho com Assertiu perquè solucionava els problemes intentant que les dues bandes estigueren contentes.

    En conclusió, aquesta obra de teatre ens ajuda a pensar per a solucionar els nostres problemes sense enfadar-nos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s