One comment

 1. Sandra Roussel

  Encara, en el segle que vivim hi ha alguns països que no respecten els drets humans com; l’Índia, Pakistan, Cambodja, Vietnam entre altres. En aquests països la gent és explotada per marques del primer tan famoses com: Inditex, Giorgo Armani entre altres. Aquest acte s’anomena deslocalització i les empreses ho fan per així estalviarse diners en la producció (matèria primera i sobretot mà d’obra) que en països del primer món, no estalviarien.
  No tan sols no són respectuosos amb els drets de les persones sinó que tampoc amb el medi ambient, ja que això també estalvien diners, clar, és més barat tirar les despeses al mar, que al seu contenidor corresponent. Per exemple l’Índia és un dels països més contaminants del món i tot a causa de la producció sense mirament dels empresaris, és com una primera revolució industrial, però aquesta vegada en els països subdesenrotllats
  Encara que no tot el la merda passa als països subdesenrotllats, sinó que també en els països del primer no es respecten drets com per exemple, Espanya i no lo dic jo sinó també l’ONU en el seu informe que va emitir en juliol de 2015. En ell tractava les següents qüestions:
  -Abús policials: Criticava l’ús excessiu de la força
  -Centres d’internament d’estrangers: Va denunciar la “facilitat” en la que es privava a les persones la seua llibertat quan no hi han fet ningun delicte, a més dels “mals tractes” que és a l’interior dels centres.
  -Discriminació racial i ètnica: L’absència de polítiques per a combatre el racisme.
  -Impediments a ‘interrupció de l’embaràs a les joves. Actualment les dones a partir de 16 anys haurà de tindre l’autorització dels seus pares per avortar, i si aquests están en contra, la jove pot acudir a un advocat, per a fer d’intermediari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s