Un comentari

  1. Pau Asensi Fernandez de la Puebla

    em pareix que no han de fer aixo ales dones son uns cobardes soles u fan amb xiques perque son més fluixes segon ell amb un xic no u fa perque de dos osties el rebentes

  2. Jaume Martí Sánchez

    A mi em pareix que la xica hauria de posar fi a açó el més antes possible perquè el xic la està controlant molt:li registra el mòvil,li mira els contactes de messenger,és molt gelós,li diu que les seues amigues li mengen el tarro… etc. En conclusió:La xica hauria de deixar-lo.

  3. Retroenllaç: Mal amor « Els punys no parlen
  4. vicente

    a mi em pareix que les xiques no es deurien deixar manipular per la seua parella perque sent com si la xica fora un objecte pero no es aixi no cal aplegar als punys i no deurien pegarse si no con parlarlo.
    ademes yo soc xic i mai se me ocorriria pegar a la meua parella.

  5. jose luis marconell perez

    A mi em pareix que la xica hauria de posar fi, perquè el xic la està controlant molt i es molt gelosi, li diu que les seues amigues li mengen el tarro i li agarra el movil per a vore lo que fa, jo cre que tindria que trencar amb ell.

  6. Diego Medina

    Yo crec que aquest xic no hauria de maltractar a aquesta xica perque aixo es per a denunciarlo aunque la xica diga que ell te rao i tot aixo yo crec que tindria que denunciarlo.
    Si un xic o una xica et vol no te que registrarte el movil i el messenger i tot aixo i el xic diu que no tindria que anar amb les seues amigfues i la xica es sent amenatzada.
    Yo personalment no seria capaç de maltractar a una persona que vull.

  7. Laura Belenguer

    Crec que el xic la conrola massa i jo si en aquest cas fora aquesta xica li posaria fi, perquè això no pot ser. És molt injust i tot açò fa molt de mal més que res perquè ella l’ha estimat, i que una persona a la que has estimat et faça açò és molt dolent. Jo no deixaria que un xic em mirara el móvil ni em parlara mal de les meues amigues.

  8. paula gallart

    jo pense que el xic no li tendria que controlar perque cada u, es lliure de fer el que vulga. Jo que sóc xica no m’ha agradaria que me controlaren. Ni que me manipularen.

  9. Dani Gomez

    Jo crec que la xica deuria posar fi a açò, perquè el xic la està controlant molt com el mòbil i el messenger. Jo crec que la xica deuria trencar amb ell. I també crec que la xica el tindria que denunciar. El xic no la tindria que controlar.

  10. Laura Marconell

    Jo pense que el xic no li deuria de controlar res. Perque si la vol tindria que tindre confiança. Jo de la xica no voldria que em feren aixo.

  11. alvaro

    jo crec que la xica deuria de acabar,perque el xic l’esta controlant demasiat, jo cortaria perque tot el rato amb el messenger mobil perque no la deixa en pau? cadaescu es lliure de fer el que volem ni tampoc una relacio deuria ser aci aleshores si li posa els corns podria saber-ho pero jo pense que no val la pena ser tan cotilla.

  12. Alba

    El xic esta controlant molt a la seua parella i no li deixa estar ni con les amigues,te que aprendre a controlar-se ell i deixar que la seua parella tinga vida social i puga viure la vida. A més a més,si tant la vol, perque no confia en ella? jo crec que si la volera de veritat no li revisaria el movil,es posaria celos,no li deixaria estar amb les seues amigues.y ella no es te que deixar controlar per la seua parella la culpa es seua perque no li frena el deixe creixer…

  13. Àngels

    Pero és que, de vegades, quan una xica està enamorada, pensa que ell la vol controlar perque la vol, i no s’atreveix a trencar la relació; jo ho he vist en molts casos.

Deixa un comentari