Programa del curs de formació (Alboraig, 2012)

El Programa del curs intensiu que farem a Alboraig els dies 6 i 7 de novembre seran:

PRIMERA PARTE: Perfil, funciones y principios de los mediadores
SEGUNDA PARTE: El conflicto: comprenderlo, saber identificarlo y
analizarlo. Respuestas constructivas.
TERCERA PARTE: Habilidades y técnicas para mediar
CUARTA PARTE: Entrenamiento en las fases del proceso de mediación

5 comments

 1. Claudia Martinez primer A

  Me lo he pasat molt be en Alboraig he aprengut moltes coses que no totes les persones amb la meua edad tenen oportunitat de aprende per que no en tots els instituts hi ha equip de mediació i menys un equip tan meravellos com el meu que aunque porte asoles una setmana me han integrat com a altra mes.Gracies Rosa y gracies a tot el equip de mediació per ensenyarme tantes coses.

  • Àngels

   A mes a mes de la trobada d’Alboraig ha eixit un Manifest escrit entre tots els i els estudiants que es reuniren en tres equips i que ¡prompte es farà públic per replegar signatures¡. Aprofite per recordar a les o les secretaries de cada grup que envien els textos que es llegiren en Alboraig per unifocar-los en un sol manifest de tots els Cercles de Convivència de l’Isabel de Villena

 2. Rosa Sanchis

  Hola Clàudia,
  El teu comentari és preciós i per a mi, i per a totes nosaltres, és un plaer (i un honor) tindre’t en l’equip de mediació i, estic segura, que farà també molt de goig anar veient com et converteixes en una persona important per a la convivència, en la teua classe i en l’institut, i en una fantàstica mediadora. Crec que la teua intel•ligència emocional és quasi d’excel•lent perquè ja te n’has adonat que a l’institut no solament aprenem unes matèries sinó també altres coses imprescindibles per a la vida, i tot això ho fem gràcies a l’equip de mediació del nostre centre i a la gent magnífica que ens fa seguir pensant que val la pena invertir temps en aquesta educació emocional. Gràcies!!

  • Claudia Martinez primer A

   Gracies a tu tambe Rosa a mi me agradaria arribar a ser una gran mediadora i creec que puc arriar a ser-ho i el que més me agrada de la mediació es que puc arribar a solucionar els problemes de la gent del institut i jo creec que si dins de uns anys jo fera una mediació estaria molt orgullosa de mi mateixa.

   • Rosa Sanchis

    Hola Clàudia,
    tindre il·lusions i esperar ser una mediadora quan estigues a 3r està molt bé!! Però JA ets una persona IMPORTANT per a l’institut perquè a la formació en mediació ens posem Ulleres Sensibles que miren el món d’una altra manera. Unes ulleres que permeten veure que a la teua classe o a l’institut pot haver gent que ho passa malament, que és insultada, marginada… I amb aquestes ulleres també es veu la violència que es produeix a les xarxes socials. I tu ja te les has posades, i has començat a actuar!!!
    Una abraçada!!
    Rosa Sanchis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s