L’equip de mediació es posa en marxa!!

El proper dimecres 31 d’octubre, començarem les reunions de l’equip de mediació de l’IES Isabel de Villena. Aquest grup s’organitza en:

• Els Cercles de Convivència, formats per alumnat de primer cicle d’ESO, que actuen com a detectors de marginacions i/o altres violències, especialment a les seues classes, però també a l’institut.

• Els Grup de Mediació, format per alumnat de segon cicle d’ESO i de Batxillerat que, a més d’actuar com els cercles, fan mediacions.

• El grup d’Activistes pels Drets Humans, format per alumnat de Batxillerat, el qual, a més de les tasques anteriors, treballa en col•laboració amb ONGs perquè els drets de les persones es respecten en totes les parts del món.

Al novembre, un grup de 30 persones, que creuen de veritat que els conflictes es resolen millor amb les paraules que amb els punys, aniran dos dies a Alboraig per formar-se en la mediació de conflictes.

El grup d’Activistes pels Drets Humans ha començat abans que ningú les seues reunions i ja porta dues sessions de treball amb un tema ben important: la violència masclista. A partir d’ara, i fins el 25 de novembre, el bloc es dedicarà a penjar notícies relacionades amb aquest tema.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s