5 comments

 1. Maria Campoamor

  Aquest vídeo és molt graciós, però fins i tot en les tomaques hi ha discriminació: la tomaca transgènica presumix de que ella és millor perquè s’ha criat en un hivernacle i després és la que no té sabor a res. A mi em dóna el missatge de que parla qui més a de callar.

 2. Beatriz Zambrano

  Este vídeo em pareix prou divertit perquè la tomaca transgènica va de sobrada, de que és el millor i té més estudis i tal. Viu avorrida prenent-se coses per a creixer quan en realitat sap malament, no té gust a res, en canvi la tomaca llauradora no té estudis i s’ha passat la seua vida en un camp mirant les estreles i passant-se’l bé, i té sabor a tomaca de veritat.

 3. Miguel Ángel

  Aquest vídeo és molt graciós, hi ha discriminació perquè la tomaca K-44 pensa que perquè estiga feta a uns laboratoris ja és millor. La segon tomaca, Mauricio, li diu que el probe i la primera tomaca es sorprèn perquè té un sabor molt bo. En canvi la tomaca K-44 no té gens de sabor.

 4. Melissa

  El vídeo ha estat divertit però no m’ha agradat que la tomaca del laboratori siga tan creguda, sols perquè ha estat a un laboratori i li hagen modificat genèticament, que ha anat a l’estranger, etc. És molt superficial.

  La tomaca de camp és millor perquè encara que no ha passat per cap laboratori sap a tomaca, no se’l creu, i és més normal. L’altre pensa solament en ser artificial, mentre que la tomaca natural, no es preocupa tant.

 5. Àngels

  La història de Maurici i el K-x nosequé, ens ajudarà a entendre el concepte de sobirania alimentaria a les classes de ciències socials , amb sentit de l’humor. Gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s