4 comments

 1. Àngels

  Em sembla fortissim que li tallen els cantonets a “cuadradito” per que puga particpar del grup; Cal mutilar alguna part de les nostres amigues, companyes o companys de classe per tal de que puguen participar del nostre grup? He vist persones que son quasi igual de salvatges¡ I encara em sembla mes fort que “cuadradito” accepte ser mutilat per tal de ser acceptat¡ Però si ho pense be no és tan estrany¡ Cuantes vegades acceptem amagar o dissimular una característica o un pensament propi per tal de ser acceptades pel grup de persones que ens envolta? Ni llibertat, ni personalitat¡

 2. Xavi Thompson

  Em sembla molt mal que el grup cridat “redonditos´´ no accepte a un nou membre perquè siga quadrat, i encare que “cuadradito´´ vol tallar-se els cantons per a poder entrar en el grup. Això és un exemple passat als dibuixos animats on discriminen a una persona per ser diferent als altres i com aquest vídeo poden haver molts.

  Al menys en la part final del vídeo el grup “redonditos´´ fa una reunió per a poder donar alguna explicació de com pot entrar “cuadradito´´ a la casa dels redons, al final arriben a un acord on retallen la porta i així pot entrar “cuadradito´´ a jugar amb ells com si fora un més del grup.

  Unes de les coses que m’agrada molt és la veu del narrador que és un xiquet amb una entonació molt dolça i tranquil·la.

 3. christian de burgos

  Aquest vídeo es un bon exemple en el que ens mostra : el apartament d’una persona “quadradet” per ser diferent a la resta. Tots els amics de la casa son redons menys ell que es quadradet i no cap per la porta redona.

  Els seus amics redons decideixen tallar-li les quatre cantonades perquè puga entrar a la casa. Quadradet diu que ho intentara de totes les formes perquè no li fasen dany, el va intentar d’aquestes formes: cap da vall, de costat, tombat, ho va intentar, però ell no cap de ninguna de les maneres. Els redonets es fiquen d’acord i és donen compte de que poden fer una altra alternativa perquè quadradet puga entrar en la casa amb els demés.
  Finalment els redonets facen una porta quadrada i quadradet pot entrar amb ells.

  Aquest vídeo m’ha trasmès que no hi ha que apartar a qualsevol persona perquè siga diferent a la resta, sempre hi ha una solució.

 4. Pablo Marston

  Em sembla molt mal que intenten fer que quadradet canvie. Ho intenten canviar doblegant-lo, tallant-li els cantons pera que siga rodo, dient-li que si crega que es rodo i aixi canviara la seua forma. Peró al final es donen compte que no és el quadradet qui te que canviar si no que és la porta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s