Manifest per Gaza en el Dia de la Pau

Manifest de l’alumnat de l’IES Isabel de Villena

  És una vergonya que al s. XXI no es respecten els drets humans en molts llocs del món. Nosaltres som afortunats de gaudir d’eixos drets, de rebre una educació, de tindre una llar i de no haver de patir cap guerra, mentre que altres persones no tenen una vida digna.    

Actualment un dels conflictes més brutal és el de Gaza, on Israel té impunitat per matar el poble palestí sense que la comunitat internacional actue. Els països democràtics no estan fent res per protegir els que pateixen.    

Què podem fer nosaltres, alumnes d’un institut de València? Potser no tenim força i la nostra veu només arribarà als que estem ací, però no podem callar. Tothom, però sobretot els joves, hem d’actuar i hem de pressionar els nostres governs perquè ajuden i facen alguna cosa per protegir els drets dels països que no els tenen. Hem d’exigir-los que aïllen els que no respecten els drets humans i que no quede impune cap crim.    

I nosaltres hem de recordar-nos que som persones, que som humans i que deixem de ser-ho quan consentim o callem la injustícia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s