Els tres porquets al Benlliure

Imagen 044 Imagen 001 Imagen 002 Imagen 003 Imagen 004 Imagen 005 Imagen 006 Imagen 007 Imagen 008 Imagen 009 Imagen 010 Imagen 012 Imagen 013 Imagen 015 Imagen 016 Imagen 017 Imagen 019 Imagen 021 Imagen 022 Imagen 025 Imagen 026 Imagen 028 Imagen 029 Imagen 031 Imagen 033 Imagen 034 Imagen 035 Imagen 036 Imagen 038 Imagen 040 Imagen 041 Imagen 042 Imagen 043

El grup de mediació del nostre institut va participar amb Els tres porquets a la V trobada de mediació que va tindre lloc a l’IES Benlliure el 18 de desembre de 2008.

Tot el món ens va felicitar i ens preguntaven, a més, quants mesos feia que hi treballaven. La realitat és que hem aconseguit aquest projecte en només tres setmanes i des d’ací volem felicitar i donar les gràcies a les persones que hi han col·laborat: a l’equip de mediació, tant als mediadors d’enguany com als d’anys anteriors; a l’equip directiu; a l’alumat que sense estar en el grup ens ha tirat una i dues manetes; a Antònia, per les seues encertades aportacions escèniques; als conserges, sempre a punt per facilitar-nos tot el material que necessitàvem; a les netejadores, per la paciència i pel treball extra que els hem donat… A tot el món que amb el seu entusiasme i ganes ha fet possible que tot eixira rodat!!

Descarrega’t Els tres porquets i les Activitats

3 comments

 1. Laura

  Gràcies a tots, de veritat, a part dels actors i actrius, l’obra ha sigut possible gràcies a tot l’equip de mediació en conjunt, a la mareta, a les netejadores, als conserges, a Antoniaa, als arbrees, a l’autora de l’obra i organitzadora (Maria), a Àngels, a Pilar (les dues), a Ana, a toots!!!!:)
  us estime moltíssim.. (LL)

 2. Àngels

  Què passaria si Agressiu i el llop vingueren a mediació?Remireu les anotacions que tenim en aquest bloc , unes tres o quatre pàgines abans d’aquesta, en la que parla dels interessos i les posicions que cal contemplar en el proces de mediació. Quins son els interessos i les posicions d’Agressiu? Com fariem per fer aflorar els valors i les idees que el fan confondre la necessitat dels altres amb la debilitat?

 3. Desembre

  Jo el que crec que havia de demanar mediació és ASSERTIU, perque si jo fora ell m’hauria agradat enviar tant a l’Agressiu com al Passiu ben lluny, per no aventar-los una bofetada . Com a mínim, ja que no els ha enviat a “paseo” ni a llocs pitjors, …per seguir amb ells hauria de sentar-los i aclarir les coses ,no vos sembla? Mediació, Negociació, en fi ..no es pot ser tan tan bo, no?
  Vaig a mirar la pàgina eixa d’aci baix ,que parala de com afrontar els conflictes ,i si ho veig clar li propose una mediació a Assertiu amb cadascun dels seus germans? Hi ha algun mediador o mediadora del Villena que s’atrevisca a fer eixa mediació?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s